Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рент-а-кар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рент-а-кар

Здравейте, колеги, налага ми се да търся кола за братовчедка ми, за около месец, въпросът ми е, ако сте ползвали такава услуга да споделите. Понеже гледам цифри от 600евро, което горе долу е нормално, но ако сте запознати с евтини алтернативи споделете Всяко мнение ще ми е от полза.
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Re: Рент-а-кар

BEX---GT написа:
    Здравейте, колеги, налага ми се да търся кола за братовчедка ми, за около месец, въпросът ми е, ако сте ползвали такава услуга да споделите. Понеже гледам цифри от 600евро, което горе долу е нормално, но ако сте запознати с евтини алтернативи споделете Всяко мнение ще ми е от полза.
    за тея пари и вземи една много запазена лада и си гледай кефа после като я продадеш пак ще си ги имаш тея 600 евро...но шом е за братовчедка ти едва ли ще и се кара на момичето стара съветска кола...но моето лично мнение е,че ако си купите ефтина и запазена кола стига да не се счупи нещо ще сте по на далавера
    Fiat fen

Коментар

Тук съм съгласен с теб, но е доста хамалогия, обслужване, каско, регистрация, а пък са с малко дете и за това предпочитат рент-а..
      e30 forever!

Коментар

Реално, ако разделиш 600 Евро на 30 дни се получава 20 Евро на ден, което си е нормална цена, НО зависи за каква кола

Коментар

Една стара лада, раздрънкана от всякъде, удобства - няма.... че чак и 600 евро за една лада... после я я продадеш, я не... само нерви, ако закъсаш някъде.... Зависи каква кола иска братовчедката ти. Щом е за 1 месец, може по-малка кола за 200-300 евро, че и по-малко, но трябва да се обиколят фирмите или да видиш онлайн какво се предлага. Иначе си плащаш само горивото, в наема влиза всичко - ГО, каско, винетка, може детско столче или друго, ако сте се договорили. Фирмите имат различни изисквания за възраст и стаж, затова е хубаво да се запознаеш. Освен това имат ограничения за това кой може да кара колата - обикновено е само наемателят, освен ако не е вписано друго. Това е важно, защото ако стане инцидент и ако кара някой друг - намемателят на колата ще плати за щетите. Има и повреди, които не се покриват от каското - например ако огънеш джанта - изправянето си го плащаш. Освен това има фирми, които имат ограничения за пробег или километри, на които може да се отдалечава колата от града - с две думи - четете условията внимателно. Иначе е отлична алтернатива - качваш се, сипваш и караш и нямаш грижи....Kuku: 20 евро на ден, ако я наемаш за няколко дни... за 30 дни цената пада в някои случай и до 50%
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

до колко да падне?за 30 дни има офрети по 15 евро - примерно Ярис
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Такива дълги срокове вече са въпрос на договорка.... в повечето фирми!

Коментар

Да, може би най-добре ще е да се договорим. Ще отида тези дни до някои фирми да поразпитам.Даже и колегата ХФ-ХПЕ ми е много близо, а си спомням, че се занимаваше точно с това.Все пак, ако имате преки наблюдения върху някоя фирма, споделете.Благодаря ви на всички за мненията
                e30 forever!

Коментар

Да, най-добре се разходи до Еньо и Десо

Коментар

BEX---GT написа:
                    Да, може би най-добре ще е да се договорим. Ще отида тези дни до някои фирми да поразпитам.Даже и колегата ХФ-ХПЕ ми е много близо, а си спомням, че се занимаваше точно с това.Все пак, ако имате преки наблюдения върху някоя фирма, споделете.Благодаря ви на всички за мненията
                    ще се счете за реклама
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

хахах, не се бях замислил.. възможно е
                      e30 forever!

Коментар

Резервирахме, колегиФиат Мареа 1.6 по 11 Евро на ден..
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                          Резервирахме, колегиФиат Мареа 1.6 по 11 Евро на ден..
                          климатик поне да има
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

трябва да име, то при фиатките не е кът
                            e30 forever!

Коментар

Working...
                            X