Колеги ето това нещо е копирано от пощата ми и не знам какво да си мисля. Истина ли е или е поредния опит за измама. Според мен е измама и не мисля да се занимавам с тях , но ако е истина. Какво мислите. """Уважаеми Потребителюс удоволствие Ви информираме, че получихте разпределение за двама за настанение във II издание на Европейската Програма за Подпомагане на Индивидуалния Туризъм (ЕППИТ) "Моята Европа без граници"2010. Целта на програмата е развитието на туристическия бранш, като обръща особено внимание на малките и средни бази в цяла Европа. Във II Издание на ЕППИТ 2010 вземат участие 600 хотела и други почивни бази от България и още 12 държави.Вие получихте гарантирано 3-дневно разпределение, което е вече платено настанение за двама, за реализиране в произволен хотел, вземащ участие в програмата. Сега влезте в сайта на програмата, потвърдете разпределението и посочете адреса за доставка на сертификата.Кака да се използва разпределението?Полученото разпределение е валидно до 15.07.2010 12:00 и изисква потвърждение преди изтичането на този срок. За да направите това, влезте в сайта на порграмата ЕППИТ, попълнете анкетата на участника в порграмата и посочете адрес за доставак на сертификата за безплатно настанително. Сертификата ще получите по пощата на посочения адрес. Тогава изберете хотел и в деня на пристигане покавете сертификата, за да бъдете освободени от заплащането за нощувките. Валидност на сертификата 12 месеца.Защо разпределението губи валидност?ЕППИТ издаде 100.000 разпределения на избрани лица с помоща на интернет сайтове и е задължен ефективно да разпореди всичките разпределителни до15.07.2010 12:00. Разпределителните са валидни през кратък срок, в случай на липса на отговор от страна на Участника, ЕППИТ да може да разпредели неизползваните разпределения към следващи участници. """
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно писмо в пощата ми .
Collapse
X
-
Според мен е добре да попиташ след като са платени нощувките останалите разходи какви са,, за да не стане така че с храната и останалите необходими неща да си "платиш" вече ужким платеното== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Спокойно колежке няма. Реших да влеза в сайта който ми бяха дали и да видя за какво става въпрос. Ами има написани правила с едни дребни букви , в които пише че при получаване на сертификата за заплаща такса от 17 до 27 лв. Като си запазвали правото да променят таксата когато си решат. И другото което разбрах е че не е Безплатно както е посочено в писмото , а има някви други глупости за плащане. Така че са объркали рейса с мен. И това не е първия опит за измама в нашето семейство. Миналата година телефонните измамници звъннали на баба ми и и казали ,че съм взел на едно момче колата и съм блъснал дете което в последствие е починало в болницата. И баба ми трябва да даде пари на някакъв си адвокат за да ме измъкне от затвора . Странното е че не са звъннали на майка ми докато е на работа , сигурно защото тя щеше да им затвори и да ми звънне да ме пита. Така че колеги надявайте се и вие в пощата си да получите голяма награда , а именно "БЕЗПЛАТНА" почивка.Ами колега Слав в правилата им пишеше че храната е с намаление, но не се знае цените на храните какви са и дали няма дори с намалението да си върнат парите за нощувките.
Коментар
-
Може да пуснеш мейла тук, ако го смяташ за измама:http://www.cybercrime.bg/bg/contactsBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Може да пуснеш мейла тук, ако го смяташ за измама:http://www.cybercrime.bg/bg/contacts
Коментар
-
И аз най- редовно получавам някакви подобни глупости. Последното беше зов за помощ от накакъв чужденец използвам преводачка и това което разбрах от писмото му е че някога бил богат, но изгуил парите си и от 8 месеа не е виждал няколко годишната му дъщеря и сега моли за помощ, защото бил несправедливо осъден....бля....бля и накрая. Моля Ви ако може а ми изпратите 50лв дори 20 може и 10 или нещо подобноFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Аз го получих на е- меил адреса-същото.Интересно от къде са го разбрали:Eppit Реф.№ 122/A/3F787 Издание 2010 (II) Европейска Програма за Подпомагане на Индивидуалния ТуризъмМоята Европа без границиУважаеми Потребителюс удоволствие Ви информираме, че получихте разпределение за двама за настанение във II издание на Европейската Програма за Подпомагане на Индивидуалния Туризъм (ЕППИТ) "Моята Европа без граници"2010. Целта на програмата е развитието на туристическия бранш, като обръща особено внимание на малките и средни бази в цяла Европа. Във II Издание на ЕППИТ 2010 вземат участие 600 хотела и други почивни бази от България и още 12 държави.Вие получихте гарантирано 3-дневно разпределение, което е вече платено настанение за двама, за реализиране в произволен хотел, вземащ участие в програмата. Сега влезте в сайта на програмата, потвърдете разпределението и посочете адреса за доставка на сертификата.КОД НА ВАШЕТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:UE3AV-BG55XВлезте в сайта и посочете адреса за доставка на сертификата потвърждаващ това разпределениеразпределението изтича на: 15.07.2010 12:003 дни платено настанениеКака да се използва разпределението?Полученото разпределение е валидно до 15.07.2010 12:00 и изисква потвърждение преди изтичането на този срок. За да направите това, влезте в сайта на порграмата ЕППИТ, попълнете анкетата на участника в порграмата и посочете адрес за доставак на сертификата за безплатно настанително. Сертификата ще получите по пощата на посочения адрес. Тогава изберете хотел и в деня на пристигане покавете сертификата, за да бъдете освободени от заплащането за нощувките. Валидност на сертификата 12 месеца.Защо разпределението губи валидност?ЕППИТ издаде 100.000 разпределения на избрани лица с помоща на интернет сайтове и е задължен ефективно да разпореди всичките разпределителни до15.07.2010 12:00. Разпределителните са валидни през кратък срок, в случай на липса на отговор от страна на Участника, ЕППИТ да може да разпредели неизползваните разпределения към следващи участници.Молим да дадете своят отказ.Ако вече сте решили да не потвърждавате своето рапределение и искате да се откажете от него, влезте http://www.eppit.eu/otkaz.html, автоматично да го преодстъпите на друг, без да се чака да изтече валидността му.Честито и Ви пожелаваме незабравима ваканция!Побързайте и използвайте своя шанс! Влезте http://www.eppit.eu/.Правилника на програмата е в сайта http://www.eppit.eu/. В програмата вземата участие различни почивни бази, намиращи се в България, Испания, Португалия, Хърватия, Италия, Румъния, Словения, Франция, Германия, Словакия, Унгария, Полша
Коментар
-
Колега Stefan Hadjov щом и ти си получел същото дай да се организираме и да отидем заедно на почивка на едно и също място Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Поне да се напием и опознаем. Голям майтап с тези безплатни почивки ей. Вече двама сме "печелившите" да видим дали ще има и други от нашето Фиатово семейство.
Коментар
-
Re: Странно писмо в пощата ми .
nelegalniq написа:Колеги ето това нещо е копирано от пощата ми и не знам какво да си мисля. Истина ли е или е поредния опит за измама. Според мен е измама и не мисля да се занимавам с тях , но ако е истина. Какво мислите. """Уважаеми Потребителюс удоволствие Ви информираме, че получихте разпределение за двама за настанение във II издание на Европейската Програма за Подпомагане на Индивидуалния Туризъм (ЕППИТ) "Моята Европа без граници"2010. Целта на програмата е развитието на туристическия бранш, като обръща особено внимание на малките и средни бази в цяла Европа. Във II Издание на ЕППИТ 2010 вземат участие 600 хотела и други почивни бази от България и още 12 държави.Вие получихте гарантирано 3-дневно разпределение, което е вече платено настанение за двама, за реализиране в произволен хотел, вземащ участие в програмата. Сега влезте в сайта на програмата, потвърдете разпределението и посочете адреса за доставка на сертификата.Кака да се използва разпределението?Полученото разпределение е валидно до 15.07.2010 12:00 и изисква потвърждение преди изтичането на този срок. За да направите това, влезте в сайта на порграмата ЕППИТ, попълнете анкетата на участника в порграмата и посочете адрес за доставак на сертификата за безплатно настанително. Сертификата ще получите по пощата на посочения адрес. Тогава изберете хотел и в деня на пристигане покавете сертификата, за да бъдете освободени от заплащането за нощувките. Валидност на сертификата 12 месеца.Защо разпределението губи валидност?ЕППИТ издаде 100.000 разпределения на избрани лица с помоща на интернет сайтове и е задължен ефективно да разпореди всичките разпределителни до15.07.2010 12:00. Разпределителните са валидни през кратък срок, в случай на липса на отговор от страна на Участника, ЕППИТ да може да разпредели неизползваните разпределения към следващи участници. """Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар