Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си BRAVA, похвал!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lametobg написа:
    А дръжката на вратата пробвай да я отвориш като я хванеш в задния край и дърпай право към теб, поне на моята така става (дооста хора не могат да я отворят)
    Хаха, за дръжката е много вярно, почти всички се затруднаваха с отварянето на вратата на 6равото мии се учудваха когато аз я отворя с един пръст, а те преди това са дърпали като луди. Малко техника тря6ва
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Честита ти БРАВА, особенно и дизел! Много безаварийни километри и весели приключения ти пожелавам.п.п. за ръкохватката бях пускал и отделна тема с точно тоя проблем: всички,които за първи път се докосват до колата ми се опитват да откъртят цялата врата, а и аз ,както и trace отварям вратите с един пръст! Вземи някой спрей със "смазващи" качества... WD40 например и проблема ще придобие по-поносими мащаби
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Не съм чел цялата тема, но само на първа страница видях поне 3 негативни мнения за Корморана. Ето какво ще кажа аз за тези гуми от личен опит. И зимните и летните ми гуми на Пунтото са Корморан, нямам никакъв проблем...1 или 2 пъти се е случвало да скачам в "пропасти" и им няма нищо, гумите са достатъчно "меки", колата е стабилна с тях, за мен тези гуми са перфектни.

Коментар

Gofi написа:
          Повечето колеги тук сме професори,но има и академици-***модерирано***. Колкото до гумите мисля,че втората употреба-без гръцките,са евтин и добър вариант,грижи се за колата подобаващо и тя ще ти се отблагодари.Колега, при следващо такова мнение, някой академик няма да ти разпише книжката и ще прекъснеш за един семестър.
          **** модерирано ****
          Marea HLX 147ps

Коментар

Working...
          X