lametobg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си BRAVA, похвал!
Collapse
X
-
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Честита ти БРАВА, особенно и дизел! Много безаварийни километри и весели приключения ти пожелавам.п.п. за ръкохватката бях пускал и отделна тема с точно тоя проблем: всички,които за първи път се докосват до колата ми се опитват да откъртят цялата врата, а и аз ,както и trace отварям вратите с един пръст! Вземи някой спрей със "смазващи" качества... WD40 например и проблема ще придобие по-поносими мащабиПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Не съм чел цялата тема, но само на първа страница видях поне 3 негативни мнения за Корморана. Ето какво ще кажа аз за тези гуми от личен опит. И зимните и летните ми гуми на Пунтото са Корморан, нямам никакъв проблем...1 или 2 пъти се е случвало да скачам в "пропасти" и им няма нищо, гумите са достатъчно "меки", колата е стабилна с тях, за мен тези гуми са перфектни.
Коментар
-
Gofi написа:Повечето колеги тук сме професори,но има и академици-***модерирано***. Колкото до гумите мисля,че втората употреба-без гръцките,са евтин и добър вариант,грижи се за колата подобаващо и тя ще ти се отблагодари.Колега, при следващо такова мнение, някой академик няма да ти разпише книжката и ще прекъснеш за един семестър.Marea HLX 147ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар