loli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си BRAVA, похвал!
Collapse
X
-
-
Момчета, нещо се случва с мене...Какви снимки бре..Аз като се зачетох, мани мани..Умирам от страх, какви са тия Консумативи, какво е това чудо!!! Колкото повече чета, толкова повече ми иде да си легна отвън в колата и да умра. Четох досега за акумулаторите, за гумите , в тема - Съединител и къде ли още не.. Имам чувството че съм на изпит по висша математика Колата е вкарана преди година от Италия. 97 г . Изключително добър вид не защото е лъсната, напротив купих я като биволица . На реални 100 500 хил км е . Непребоядисвана. Няма една драскотинка по нея, а където има се вижда ламарина купих я от едно близко селце. Карана е в Бг една година и половинатогава е регистрана Няма да и правя диагностика, разчитам на интуицията си пък и сутринта хвърлих един боб и разбрах, че вс ще е ОКЩе сменям един от ремъцитенезнам как се казва - този дето не се вижда , видимият е сменен. Масло и филтри задължително, но не спешно, първо са гумите. Двигателя вс отпред е сухо :D това незнам дали е добре УТре слагам Сф номера. Не съм взела сервизна книжка, просто извадих тежката артилерия и..стрелях..Мерси за топлото посрещане, за линковете и за компетентната ви намеса, мисля да се напия..До скоро. Май ще взема САВА или УНИРОЯЛрейн експерт за отпред, пък секънд хенд изодзадзе - гумета.Независима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
Първо добре дошлаНе се плаши от консумативите,вярвай ми,на ибизата са били на същата цена,просто не си обръщала внимание... Поддръжката на ТД100 не е чак толкова скъпа,естествено не е по-евтина от бензинов двигател ,но аз винаги съм препоръчвал дизелова кола за жена...без да ми се обижда никоя колежка,но дизел по-лесно се кара в града...да не говорим,че по нанагорнището тръгва само със съединител и трудно може да даде откат назад.Относно гумите-айде някой да ми обясни КАКВО ИМ Е НА КОРМОРАН? Аз съм със зимни корморани и нямах ядове зимата,дори заледено нагоре по баир драпаше,а ред други идиоти с гуми на по няколко години,се въртяха напред назад и настрани. По-добре най-евтнината НОВА гума,отколкото пирелита,мишелини и т.н втора ръка Искам наистина да кажете,но с факти подкрепящи твърденията ви,защо мислите,че корморан не е добра гума,особено пък за цената си.Аз казвам-вземи корморан,ако намериш по-евтин,НО инъче савата е също добра гума Аз не препоръчвам само китайските,корейски и унироял...колега с такива гуми така и не успяха да му ги регулират-не знам късмет ли беше ,но едва след като смени гумите,спря да "Бие" колатаИнъче честито и не се тревожи за скоростния лост и луфта му,за кола на годинки е нормално,ако скоростите влизат добре,не е фаталноex.Мареа ТД100
Коментар
-
Повечето колеги тук сме професори,но има и академици-***модерирано***. Колкото до гумите мисля,че втората употреба-без гръцките,са евтин и добър вариант,грижи се за колата подобаващо и тя ще ти се отблагодари.Колега, при следващо такова мнение, някой академик няма да ти разпише книжката и ще прекъснеш за един семестър.Marea HLX 147ps
Коментар
-
За гумите - нови най-до6ре дори и евтини, втора употре6а също става. Втората употре6а е доста разтегливо понятие,така че не го отхвърляй като вариант. Аз лично съм продавал гуми на 2000км на половин цена, поради смяна на колата.Сегашните ми зимни гуми също са втора употре6а и са 6уквално нови.За Унироял - много до6ра гума, аз лично карах с Rain Type 560. Вече са стари де, едва ли се продават още.Като се върнеш от море ела на срещите, ще я погледнем тая дръжка.Ето и да видиш цени на части:http://axm-auto.com/Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Честито и от мен за придобивката , та да кажа и аз няколко думи за гумите... недей се занимава да си купуваш втора употреба.. вземи си за отпред унирояла , много я хвалят на мокро и сухо... а отзад изчакай малко , покарай си с тези (ако не са супер напукани,както казваш) и другия месец си вземи 2-ри чифт... аз темпрата отпред я карам с 2-ра ръка гуми и ся както е лигаво навън , нито тръгвам , нито спирам като хората , супер дразнещо е ... успехCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
купих си 8 болта 3 лв за летите джанти за отзад, и ще купя на 67 лв четири нови Клебер или Гуудрич. Това реших. Монтажа ми е по 5 лв на гума. Добре ли е? Установих, че много ми се изпотяват стъклата има ли нещо за пръскане отвътре Не мога да снимам тук има буря.Независима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
loli написа:купих си 8 болта 3 лв за летите джанти за отзад, и ще купя на 67 лв четири нови Клебер или Гуудрич. Това реших. Монтажа ми е по 5 лв на гума. Добре ли е? Установих, че много ми се изпотяват стъклата има ли нещо за пръскане отвътре Не мога да снимам тук има буря.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:loli написа:купих си 8 болта 3 лв за летите джанти за отзад, и ще купя на 67 лв четири нови Клебер или Гуудрич. Това реших. Монтажа ми е по 5 лв на гума. Добре ли е? Установих, че много ми се изпотяват стъклата има ли нещо за пръскане отвътре Не мога да снимам тук има буря.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:gantcho написа:loli написа:купих си 8 болта 3 лв за летите джанти за отзад, и ще купя на 67 лв четири нови Клебер или Гуудрич. Това реших. Монтажа ми е по 5 лв на гума. Добре ли е? Установих, че много ми се изпотяват стъклата има ли нещо за пръскане отвътре Не мога да снимам тук има буря.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Добре дошла колежкеПожелавам ти много безаварийни километриПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар