:D Здравейте колеги!!! Присъединявам се към вашата банда. Днес си купих Фиат Брава 1.9, 100 к с, дизел. Веднага ми почна финансовата въртележка...Та в тази връзка помагайте..Въпросите са ми :Имам да купувам летни гуми 18560 14, и 8 болта за лети джанти. ИСкам нещо евтино, ново. Препоръчаха ми Корморан за 70 лв със смяна но сега нямам толкова пари, да правя ли компромис за нещо по-евтино. Къде и какви пари да си приготвяако не може да пишете тук, моля на личниДвете амортисьорчета на задната врата са ми прецакани - отъкде най-тънко и кви пари?Дръжката на едната врата не отваря отвън, какви пари за поправка и къде?За протокола - жена съм :D Черпя виртуално - Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си BRAVA, похвал!
Collapse
X
-
Честита Бра(д)ва! (майтапче, хубави колици са)Не прави компромис за нещо по-евтино. Направи компромис с количеството - купи 2, а не 4 - само за предните колела. Като дойде зимата, купи 2 зимни - пак за предните колела, а отзад сложи двете нови летни. Всичко това ако, разбира се, настоящите ти гуми не са някакви сликове за Формула 1 свръхтвърда смес За протокола - не съм жена. Поздрави.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Леле страшни сте и много бързи :D Колата ми е много присърце, ...имам чувството че я обичам Беше като любов от пръв поглед Утре ще сменям номера. АБе вие ме разбихте..Да не взимам ли Корморан Какво тогава? Не ми се ще да сменям само предните, защото задните са сухи и напукани Ще са четворка. А българските гуми не са ли вариант? Снимки ще кача може би утре. Има нещо, което ме притеснява. Днес изминах може би..100 км. С превключването на предавките нямам проблем, но скоростния лост що така се каламбичка, има луфт ли? Такива ли са Брадвите :D Досега карах Ибиза и нЕма грам лАбаво в лоста..Заминавам на море, иначе бих дошла на срещите през седмицата барабар с Куклата.Независима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
Абе виж сега, принципът е следният - ако ще правиш компромис, можеш да го направиш само със задните гуми, защото предните са задвижващи. Ти си прецени дали да са 4 нови, 2 нови и 2 стари или само 2 нови или само 2 стари. По-хубавите гуми са ти за отпред. Не. Скоростният лост не трябва да се кламбичка. Той е както и други лостове - трябва да е стегнат и стабилен. Сериозно - ходи да ти го прегледат, но щом влизат добре скоростите едва ли е нещо фатално...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Честито и много безаварийни километри ти пожелавам!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
По-добре не купувай Корморани, че и по-евтини гуми. Ако това е размера (185/60/R14), eто една гума на добра ценаМисля, че по-надолу от тези пари няма хубави гуми.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Добре дошла във Форума! Честито за колата! Дано оцени обичта ти и ти отвръща със същото, а не с тревоги! Не пишеш нищо за обслужване, а само за козметични забележки. Щом ще сменяш номерата значи е регистрирана, но преди колко време/километри? Една диагностика и преглед на ремъци и ролки няма да е излишна, според мен. Колегата gantcho мисля че може много да помогне.
Коментар
-
Честито.И по теснички гуми можеш да си купиш.Аз карам със 165 и не се оплаквам. Късам ги. И в града и извън..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Честито.Много приятни моменти и пътувания с количката.Това,че има малко лабаво в лоста да не те притеснява особено,ако всичко си влиза наред.Аз ти предлагам да си купиш 2 нови гумета за отпред,debica също е добър бюджетен вариант,за отзад можеш да заложиш на 2-ра употреба.Пусни някоя снимка на количката.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар