Абе овнешки си е форума, разбрах!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква зодия сте?
Collapse
X
-
още рогати
Аз съм Телец - 15.05 като Блонди, а сладката ми женичка е Козирог; надяваме се детето да е ЛъвСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
x 1/9 написа:за пък съм рогато ТЕЛЕ !!! 11.05.1972
--------------------
Коментар
-
Huku написа:x 1/9 написа:за пък съм рогато ТЕЛЕ !!! 11.05.1972lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
EVITA
-
fhh
-
sasco
-
EVITA
Зодиите се оказаха измама! Вижте защо:Алкохолен зодиакАлкохолният зодиак е най-старият. За това свидетелстват множество документи(сметки) от древни научни питейни заведения. Известно е, че небесната сфера се дели на градуси и това открай време е привличало погледите на aлкохолозите. Опознавайки своята алкохолна зодия, СЕГАшният себе си, а това му помага да се концентрира и, водейки охолен алкохолен живот, да избегне служебния или семеен махмурлук. *Зодия РАКИЯ (21.III - 20.IV/).*Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия, а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия", но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът-Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този знак (виж "Пиянството на един народ"). Зодия Ракия винаги удря и неукия,и професора,където трябва: първия в краката, втория в главата. *Зодия ВОДКА (21.IV - 21.V). *Широки души са родените под знака на Водката. Жената-Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога.Мъжът-Водка е повече от брат - с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс), та остана само химнът-частушка "Не хочу в забой, а хочу в запой..."! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както В леглото, така и под него. *Зодия ВИНО (22.V - 21.VI). *Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина - Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите - със стайна температура. Но и двата вида са добре приети,защото -както твърдят древните римляни - в тази зодия е истината.Словоохотливи са - почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте Използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат Да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия боли глава И се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот. *Зодия РОМ (22.VI - 23.VII). *Здраво стъпили на четири крака Върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: "Всички пътища водят към Рома!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар