Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква зодия сте?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе овнешки си е форума, разбрах!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

още рогати

Аз съм Телец - 15.05 като Блонди, а сладката ми женичка е Козирог; надяваме се детето да е Лъв
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

x 1/9 написа:
        за пък съм рогато ТЕЛЕ !!! 11.05.1972
        Ей Бате ние сме родени на една и същата дата, и аз съм на 11 май, идният четвъртък е. Мен този май ще ми е най алкохолният месец в живота, понеже сега свършвам и съм канен на балове и трябва да се ходи на серенади и тряббва и аз бал да правя и като го смятам като се почне от 11 до 23-23 няма да се спира направо не ми се мисли :P

--------------------

Коментар

Huku написа:
          x 1/9 написа:
          за пък съм рогато ТЕЛЕ !!! 11.05.1972
          Ей Бате ние сме родени на една и същата дата, и аз съм на 11 май, идният четвъртък е. Мен този май ще ми е най алкохолният месец в живота, понеже сега свършвам и съм канен на балове и трябва да се ходи на серенади и тряббва и аз бал да правя и като го смятам като се почне от 11 до 23-23 няма да се спира направо не ми се мисли :P
          охоооо !!! наздраве тогава !
          lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
          ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
          Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Близнак т.е. с енергия за двама
            Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
            ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Още едни везни в групата - малко да вдигнем рейтинга на хубавата зодия :D 26.09.1986
              Истината е някъде там...

Коментар

Много малко рибки, ама качествени, тука само рога и копита в тоя форум :D20.03.

Коментар

РАК
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

Не се броим по двама, ама и аз съм БЛИЗНАЦИ :D :D :D :D

Коментар

Рак, 28.06

Коментар

С мойта зодия скорпион 23.10.1985 изравних везните с овените
                        Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

doofiat,e аз съм на 29.06.

Коментар

Хайде още един рак 07.07 най-хубавата зодия, макар че не искат да го признаят
                            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Лелеле ама ние Рибите сме били на изчезване Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

Зодиите се оказаха измама! Вижте защо:Алкохолен зодиакАлкохолният зодиак е най-старият. За това свидетелстват множество документи(сметки) от древни научни питейни заведения. Известно е, че небесната сфера се дели на градуси и това открай време е привличало погледите на aлкохолозите. Опознавайки своята алкохолна зодия, СЕГАшният себе си, а това му помага да се концентрира и, водейки охолен алкохолен живот, да избегне служебния или семеен махмурлук. *Зодия РАКИЯ (21.III - 20.IV/).*Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия, а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия", но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът-Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този знак (виж "Пиянството на един народ"). Зодия Ракия винаги удря и неукия,и професора,където трябва: първия в краката, втория в главата. *Зодия ВОДКА (21.IV - 21.V). *Широки души са родените под знака на Водката. Жената-Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога.Мъжът-Водка е повече от брат - с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс), та остана само химнът-частушка "Не хочу в забой, а хочу в запой..."! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както В леглото, така и под него. *Зодия ВИНО (22.V - 21.VI). *Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина - Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите - със стайна температура. Но и двата вида са добре приети,защото -както твърдят древните римляни - в тази зодия е истината.Словоохотливи са - почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте Използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат Да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия боли глава И се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот. *Зодия РОМ (22.VI - 23.VII). *Здраво стъпили на четири крака Върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: "Всички пътища водят към Рома!

Коментар

Working...
                                X