Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой мераклия с теглич, да дръпне една каравана до..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли някой мераклия с теглич, да дръпне една каравана до..

...някъде по пътя за Цариград?Колеги, прочетох ето този материал.http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...омислих си, че може колега/и от форума да дръпнат двамата холандци, които пътуват на своеобразен автостоп с караваната си.Можем даже да им организираме щафета, като ги издърпваме от град до град?Караваната би трябвало да има застраховка ГО (или зелена карта), щом някак са стигнали до тук...Какво ще кажете?П.П. Аз за съжаление нямам теглич, а и не съм им по път. Иначе бих се включил с кеф.

И аз, ако не ми бяха откраднали теглича преди месец в Ямбол... Надявам се да има хора, които да се включат
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

идеята въобще не е лоша но... има едно но... по българските закони да влачиш нещо различно от туристическо ремарке трябва да имаш категория "Е" така че тук малко ще им се усложни пътуването но все пак им желая успех от все сърце :D
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ейййй - това е страхотно! И аз бих се включил ако имах теглич и Е категория! Успех им пожелавам!

Коментар

"Е" категория се иска, само ако допустимата максимална маса на ремаркето надвишава 750 кг.За това ремарке - не знам?!?

Коментар

незнам какво пише в талона на караваната но не вярвам да е максимално допустимо тегло(с максмален товар) да е по малко от 750кг така е по ЗДП
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Абсолютно е задължително B и Е да има водача!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

тва малко луда работа с тази каравана

Коментар

егати авантаджиите ...
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    егати авантаджиите ...
                    едва ли. просто авантюристи бих казал аз.
                    Alfa 147 JTD 115 hp
                    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

авантюристи авантаджии

Коментар

popara801 написа:
                        "Е" не е ли за двуосни ремаркета?
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                          popara801 написа:
                          "Е" не е ли за двуосни ремаркета?
                          Е категория е за ремаркета с общо тегло над 750кг без значение от осите.И общото тегло на ремаркето и товара нетрябва да надвишава теглото на дърпащия го автомобил.От ЗДП
                          3. категория B - автомобили, чиято допустима максимална маса не надвишава 3500 кг и броят на местата им за сядане, без мястото на водача, не превишава 8; към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750 кг; допустимата максимална маса на състава не надвишава 3500 кг; допустимата максимална маса на ремаркето не може да надвишава масата без товар на теглещото превозно средство;6. категория B+Е - състав от пътни превозни средства с теглещо моторно превозно средство от категория В и ремарке, когато: а) допустимата максимална маса на ремаркето надвишава 750 кг; б) допустимата максимална маса на ремаркето надвишава масата без товар на теглещото превозно средство;
                          Демек според закона караваната може да се дърпа и без Е категория ако не надвишава 750кг и теглото на дърпащия автомобил.
                          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

lametobg написа:
                            авантюристи авантаджии
                            точно казано

Коментар

"Е" е необходима категория за всяко ремарке, което надвишава 750 кг.Включително и когато дърпаш автомобил със колесар ти е необходима "Е" категория.
                              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                              X