Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой мераклия с теглич, да дръпне една каравана до..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    "Е" е необходима категория за всяко ремарке, което надвишава 750 кг.Включително и когато дърпаш автомобил със колесар ти е необходима "Е" категория.
    в закона пише "максимално допустима маса 750 кг" това е масата на ремаркето + максимален товар без значение дали в момента има товар в ремаркето изобщо за справка може да си погледнете шофьорските книжки там също го пише
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Както и да го мислим и увъртаме ремаркето + товара не трябва да надвишават 750 кг.Който както иска да си го тълкува.Това ме навежда на мисълта, че ако дърпам Трабант с колесар не ми трябва категория "Е"
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
        Както и да го мислим и увъртаме ремаркето + товара не трябва да надвишават 750 кг.Който както иска да си го тълкува.Това ме навежда на мисълта, че ако дърпам Трабант с колесар не ми трябва категория "Е"
        не ремаркето +товара а ремаркето+максимално разрешения товар за даденото ремарке дори и да е празно. това по ЗДП javascript:emoticon(’’)а всеки които иска да си го тълкува както иска. които иска да дърпа дори и празно ремарке с В или С и като го спрат за роверка ще си говорим пак ако полицая се усети изобщо
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

popara801 написа:
          Абсолютно е задължително B и Е да има водача!
          относно това...половин година съм живял в каравана...3 пъти са ме спирали полицаи с нея и веднъж съм и пукал гума в движение...повярвай ми нямам Е трябва Е ако е над 750кг иначе ако бях с типото/има теглич/ определено бих им помогнал.Имам много приятни спомени от каравани и чистосърдечно им завиждам За съжаление баща ми /който сега е с типарата/ няма да се навие...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Караваната на тези холандци е със сигурност над 750 кг.
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
            X