Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За бираджиите....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За бираджиите....

Пиите бира народе...да му се невиди.... "Както е известно, 1 калоpия - това е количество енеpгия, изразходвано за подгряване на 1 гpам вода с 1 гpадyс по Целзий. Така, ако изпиете един литър бира, с темпеpатypа 4 гpадyса по Целзий, то вашия оpганизъм ще загуби за подгряването й до темпеpатypата на тялото следното количество енеpгия: 1000 гpама Х (37С-4С) = 1000 Х 33 = 33000 калоpии. Ако отчетем, че енеpгийнато съдържание на самия литър бира е около 10000 калоpии, то се полyчава 23 хил. калоpии чисто охлаждане, което се пpиpавнява към 30 минyти бягане в парка. Следователно - пийте МНОГО и СТУДЕНА бира, за да отслабнете!!! ))"

Аре стига бе, ще ме заболи гърлото по тая сметка ....
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ужас !Толкова много калории в един литър. Как се разстроих само! Отивам да люхна литър-литър и половина за утеха, дано се успокоя! Р
      Тойота Приус

Коментар

Някъде бях чел че една бира се равнява на 8 кифли по калории...
        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Вече сериозно -- в нета намерих, че 100 гр. (имали са предвид милилитра май) бира е 42 килокалории, т.е. 500 мл. -- една бира демек, е 42х5=210 килокалории. Литър бира е 420 килокалории, литър и половина още 210 и т.н. На ден на среден човек, който не работи тежък физически труд като чукане на камъни или оране, му трябваха май около 2800 килокалории. Като включим в сметката и мезетата за бира -- пържени картофки, мазни наденички, кашкавал пане и т.н вкусни, но калорични неща, става една фиеста, та ум да ти зайде. Едно черпене с приятели е (поне при мен три-четири бири и доста пържени картофки със или без сирене) като нищо отива на едно 1500 килокалории, че и повече. От друга страна "без бира сърцето ми спира" както пее Васко Кръпката (май той беше).Р
          Тойота Приус

Коментар

Ъмммбира!Да изядем по 8 кифли, а?Наздраве!
            Прикачени файлове

Коментар

"Бираа бираа пия всеки денсядам да запивам с касата до менкасата ще свърши ей сегаще си купя нова, сигурен съм в т’ва!Бииира!"(Хиподил) :D
              1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                Много интересно. Означава ли това, че като изям 8 кифли и ще се "замая" като че съм изпил 1 литър бира ?Питам, защото специялно аз не съм бираджия.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                  Crash73 написа:
                  Много интересно. Означава ли това, че като изям 8 кифли и ще се "замая" като че съм изпил 1 литър бира ?Питам, защото специялно аз не съм бираджия.
                  Aбе за кифлите не знам, ама ако изпия 8 бири ще се ""замая"" като че съм изпил 1 литър вино.
                  КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Ааа, аз се чудя защо зимата качвам някое килце, а то защото пия бирата топла... но вече не, "казах си СТИГА" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Иначе винаги имам 1-2 каси бира вкъщи, от галони не пия - само стъкло.Жената все ми мрънка, че съм окупирал хадилника Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 :
                    Прикачени файлове
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

"Бирата е слънчевото дете на човешкият интелект" Не знам кой го беше казал, но е абсолютна истина Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Immortal, ако това си ти на снимката, съм те засичал в Ямбол с блузка на форума, миналата година Другия път ще се обадя да се побирим
                      Ползвайте мигачи!
                      Sometimes I feel like screaming

Коментар

Дааа това е златна течност и аз сега отивам да си взема,избягвам стъклените бутилки.Гледам само от кутийки да пия,скоро нали пак на един жаден човечец му изгоря гърлото от такава бутилка,стъклена.

Коментар

Ща ма извинявате, но в момента съм на поне 6 бири....

Коментар

Аз пък зиме или при студено време не мога да пия много бира. Лятото по влиза ама студено ли е мъча се с нея, а и топла бира не обичам.

Коментар

И зиме и лете само бирица се леее...аз предпочитам стъклените бутилки,просто тая пластмаса я ненавиждам!!!Наздраве!!!
                              FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                              Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Working...
                              X