Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За бираджиите....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наздраве и от мен на бираджиите
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Наздраве колега!Само да попитам - ти да не си археолог - гледам от вчера-оня ден вадиш разни теми от преди 5-6 години
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Наздраве колега!Само да попитам - ти да не си археолог - гледам от вчера-оня ден вадиш разни теми от преди 5-6 години
        Наздраве колега, .Не, нямам нищо общо с археологията.Не знам дали ти направи впечатление, но след като "изкопая" някоя "позобравена" тема и веднага започват коментари и писане в темата. Явно за много хора такива "дивни но архивни" теми представляват все още интерес. Още по-интересно е, че въпреки "дълголетието" си тези теми са актуални и днес.Наздраве колега.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Къв е пък тоя "Логан".....не го помня !!!А иначе аз и на 35 все още не пия бира. Само по туй не съм "кат мъжете"...

Коментар

На мен напоследък ми се случва всяка вечер да пия по 1-2 бири. Най често по две. Ама още не съм надебелял от многото калории.Я си признайте на колко бири сте карали?И един виц на тема бира:Защо бирата излиза по-бързо от млякото? Защото не трябва да си сменя цвета...А защо Арианата излиза по-бързо от Загорката? Защото не трябва да си променя и вкуса...
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Карай всяка вечер по 2 бири и за 5 месеца шкембето е готово.Е сега ми е кофти от 5 месечната бирена програма, идва лято море с бирено щкембе.
              КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Я да питам един тъп въпрос. Има ли разлика в калоричното садържание между светлото и тъмното пиво ? Или си е все Бира ?Хай наздраве.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                X