Предполагам става дума за Hit-ko......Христо, да си жив и здрав...щастието и късмета да не те оставя......на Копринка ще те уважим подобаващо........да не забравиш ямболската, ей......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес един наш голям приятел е юбиляр
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
blondy_driver
-
Ихаааа !!! каква прекрасна новина !!!! Да си жив и здрав ! много години пред теб и всичките радостни и късметлийскиlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
gdd55
-
Жив и здрав да си, Христо!Пожелавам ти възможно най-малко да се ядосваш!!!Не знам защо си предусещах че си от зодията (аз минах по реда си на 13.04)!!!Сериозни хора, фиат-фенове.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Нека каквото ти е на сърцето това да ти е в ръцете!Поздрави и да вдигнеш една наздравица и за "Клуб ФИАТ България"!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Честито и от мене!Да си жив и здрав, само радост и шастие!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Много се радвам да ти честитя юбилея, Христо!Сърдечно ти желая най-вече здраве и много истински приятели! Има ли ги тези неща, всичко друго е постижимо!Не се познаваме, но много се надявам и това да стане на "Копринка". Ще бъде удоволствие за мене.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар