Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конкурс за най-зле изглеждаща фиатка...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Конкурс за най-зле изглеждаща фиатка...

Или иначе казано срам ме е да гледам такива немарливи собственици!1. Различни джанти!2. "Цветомузика!"3. Къде ми е задната чистачка?4. А от дупката за третият стоп дали не влиза вода в капака? :D 5. Така ме мързи да си почистя номера...Но пък има лепенка, че вози бебе в колата...
    Прикачени файлове
    Frontera Sport, X20SE март 1998

То така като гледам и десния му стоп го няма нещо .... хубаво че снимката е с кофти качество иначе можеше да стигнем и до 100
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

И аз се сещам за една подобно изглеждаща фиатка , но трябва да я снимам и да кача снимките.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз няма да я комнетирам тая
        Прикачени файлове
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
          Аз няма да я комнетирам тая
          Тая много добре си изглежда даже :D
          N.Y. State of Mind

Коментар

Понякога автомобила е уникален относно собственника си
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

че не съм снимал моита да я видите ква беше салона черен с оранжево,рамките на вратите бели , конзолата бяла , дръжките черни , 2 кила чакъл в краката ..цт то синио , тв то сиво, пепелника прелива , кожата мръсна , прозореца потен някав гаден отвън цялата в пръсти без капачки на джантите , джантите черни от дисковете , страничния мигач паднал,задната броня сцепена , задния номер на 1 страна беше увиснал.И така в продалжение на 3 седмици ...обаче в 1 слънчев ден демек ДНЕС я оправих сичко е ТОК остана ми само да боядисам мрежите на предната броня
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Говорите така, защото не сте виждали рибарската Панда на баща ми. Преди много години и аз съм я водил в София. Обаче последния път, когато баща ми ми предложи да си идвам с нея в София, аз деликатно отказах. Ми тя цялата в кал - вънка и вътре. Вече е на 18 години - позгнили прагове, но ще се правят. Фаровете различни - единият неин, другият - от предишния модел. Отзад я бях поогънал в един парапет пред един блок (бях я натоварил до откат и нямах видимост през задното огледало, страничните ме заблудиха ). За ако се вгледаш - виждаш следи от оригиналната тапицерия Едното странично огледало - счупено, след като един клон падна връз нега В багажника - руини и отломки от незапомнени времена. Понякога понамирисва, но причината за това се оказва някоя забравена вътре каракуда - мумифицирана, но небалсамирана Баща ми често когато затваря капака на багажника защипва околната растителност и тръгва да пътува с нея. Боята - поиздрана от драките около черните пътища дунавски. Има и много още, но не се сещам на прима виста. Е как да дойда в София с такава лимузина? Хората от съжаление ще ми подхвърлят по 50 стотинки през прозореца докато стоя по кръстовищата Иначе е в чудесно техническо състояние.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

който дойде на фиат купе срещата се сеща за онова орязаното Уно което се появи от горите.то беше на мой приятел и беше в окаяно състояние,но нямам снимки,не беше карано с години.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Не сте много дейни, ама аз ще ви мъча с грозни картинки! :D
                    Прикачени файлове

Коментар

и още може да се орезели таз брава

Коментар

Vladim написа:
                        Не сте много дейни, ама аз ще ви мъча с грозни картинки! :D
                        Чакай сега, дай да правим разлика между цигания и немърливост...
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

еееее?

Коментар

bega4 написа:
                            еееее?
                            Красота! Само дето не е реална... първи крачки във Фотошоп! @gantcho, хвани едното пък удари другото!

Коментар

Working...
                            X