Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая...и аз станах татко :)))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-накрая...и аз станах татко :)))

Колеги,ще полудея от кеф.Днес в 9:30 сутринта жена ми роди момченце,юнака е 3600 гр и 53 см.Всичко беше перфектно и всичко е наред.Толкова се радвам че незнам какво още да напиша :D Никога през живота си не съм бил по-щастлив .Ето и една снимка на малкия Петър на нея е на около 30 мин...скоро още.
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Честито, да ти е живо, здраво и късметлийско детенцето

Коментар

Пупупупу живо и драво да е колега
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

честито да ти е живо и здраво

Коментар

Здраве,здраве на детето и на майката и на теб-всичко друго ще дойде само.Да сте живи и здрави.
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Честито Жорееее.Той Господ си знае работата,па ти ми се притесняваш за термини.Много радост да ти носи юнака.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честито! Бебокът е много сладък! Щастие и разбирателство ви желая!

Коментар

Браво ! Да ви е жив и здрав бебока! Чакат ви много трудни, но и много щастливи месеци докато поотрасне. Ще забравиш какво е истински сън за около година, поне. Заспивал съм на опашка в магазин . Сега празнувай, че като се върнат майката и бебето вкъщи, ще видиш за какво става дума :D .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много да те радва и да е живо и здраво детенцето! :D И аз чакам
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито колега. Бъдете живи и здрави. Много се радвам за вас...Да, детето е грижи и безсънни нощи, но това са сладки неволи. Усещането е страхотно, а живота придобива друг смисъл. Желая ви много щастливи мигове.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Честито!!!!!!!!!!Няма по-хубаво нещо на света от това!Бъдете живи и здрави!И наздраве
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

да е живо и здраво колега както и родителите му.живот,здраве и щастие в семейството другото се купува.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Поздравления!Да се живи и здрави и тримата (бебок, мама и тате)! Нека е добро бебе и да стане добър човек!

Коментар

Честито колега. Живо и здраво да ви е и много да ви радва.

Коментар

Честито! Да сте живи и здрави и оттук-насетне само весели моменти и много емоции с мъничето!
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                              X