Колеги какво ми се случи преди малко още не мога да повярвам. Спират ме на видно място във Варна срещу Пикадили център двама катаджий. Спиращия посочва нарушението на другия в колата а именно затъмнени стъкла. Спиращия полицай отказа да се представи а другия в колата видимо изнервен започна да ми "разпорежда" да свалям веднага фолиото и да сядам в колата си да чакам. На отказа ми леко се вбеси и реши, че иска пълна инспекция на колата. ОК. Фарове, мигачи, въжета, аптечкта дали е пълна и какво точно има, пожарогасител дали е в срок... само гащите не ми свали! Пишещия акта, този който не е напускал до сега колата, реши да ми ДОБАВИ и нарушението БЕЗ КОЛАН ?!!? Веднага попитах как е видял и нали нарушението според спиращия е само едно !??! Отговор нямаше, дори по лошо обясниха ми, че ако се правя на тарикат това ще ми е най малкия проблем. Писа си той и през това време спират друга жена, докато ми подава акта, аз зачаквам да го прочете ... той само махна нещо от лампата да се вижда .. и аз докато зачета спряната жена я подготвиха за свидетел на това, че не искам да подписвам. Аз вече тотален шах не знам кво става хвърлиха ми документите и ми НАРЕДИХА да си ходя....... Просто не знам от къде да почна да се тръшкам !!!! Имах свидетел в колата... друго мисля че за сега не знам какво да направя! Веднъж се опитах да съдя полицай за подобни случки ... резултат никакъв ... ама сега вече прекалиха. А аз през цялото време питах може ли да си използвам правото да мълча....но онзи беснееше като замаян ...И така някой има ли идея какво да правя!? Дори не можах и имената да им прочета от акта... Какво ли не случки съм имал до сега, но това беше тотална подигравка и потъпкване на каквито и да е права, а най интересното как полицая който е в колата с гръб към мен ме е видял в тъмното още повече че стъклата наистина са черни .... аз не мога да се видя вътре че той.....Помагайте колеги ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катаджия ИЗМИСЛЯ нарушение в акт!
Collapse
X
-
Абе стъклата ясно !!! Аз недуомявам как изведнъж като видя, че освен за стъклата за друго не може и реши, че съм и без колан !!! Това за началника нали знаеш, че го направих и проблеми вече нямам! Но това си беше чиста ЛЪЖА! Аз не мога да се побера в кожата си от яд!!! Крили са ми документи, карали са се, искали да се качват в колата и да късат... ама такова нещо до сега в официален документ не бяха ми правили ... той по едно време заговори че и май по телефона съм говорел ... сигурно смеха ми го е подразнил малко .... всичко мога да приема ама да лъжат и да пишат каквото си искат ... не знам ...утре може да ме спрат и да кажат, че нямам документи и да ме приберат само заради това че са безсилни !!!
Коментар
-
strajaro написа:отиваш в кат и казваш как е ситуацията и намекваш че полицая е миришел на алкохол
Коментар
-
Аз нямам дори и акт в себе си за да обжалвам негоBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
След като не си се подписал акт няма. Утре нали ще ти напишат и акт за нещо друго и ще хванат филанкишията да е свидетел, пък ти въобще може и да не си в района. Не става така, ако те викнат кажи, че няма такова нещо. Имал съм подобен случай и процедурата беше, че трябваше да разпиша акта, но преди подписа се пише, че имаш възражения.
Коментар
-
chaveto написа:След като не си се подписал акт няма. Утре нали ще ти напишат и акт за нещо друго и ще хванат филанкишията да е свидетел, пък ти въобще може и да не си в района. Не става така, ако те викнат кажи, че няма такова нещо. Имал съм подобен случай и процедурата беше, че трябваше да разпиша акта, но преди подписа се пише, че имаш възражения.
Коментар
-
mitakkk написа:chaveto написа:След като не си се подписал акт няма. Утре нали ще ти напишат и акт за нещо друго и ще хванат филанкишията да е свидетел, пък ти въобще може и да не си в района. Не става така, ако те викнат кажи, че няма такова нещо. Имал съм подобен случай и процедурата беше, че трябваше да разпиша акта, но преди подписа се пише, че имаш възражения.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: Катаджия ИЗМИСЛЯ нарушение в акт!
kazan написа:...И така някой има ли идея какво да правя!? Дори не можах и имената да им прочета от акта... Какво ли не случки съм имал до сега, но това беше тотална подигравка и потъпкване на каквито и да е права, а най интересното как полицая който е в колата с гръб към мен ме е видял в тъмното още повече че стъклата наистина са черни .... аз не мога да се видя вътре че той.....Помагайте колеги ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Най-добре работи номера с GSM-а и включената камера. Докато изпълняват служебните си задължения НЕ МОГАТ да те накарат да не ги снимаш - имат право на това, когато са вкъщи на маса. Включваш си телефона и ги записваш - какво, как, защо. Нека да реват после, че това или онова. Нали и закон приеха да имат камера в патрулките? Аз вече слизам от колата, пускам камерата на телефона или диктофона ако няма камера или е тъмно и записвам. Ако почнат да се заяждат - им пускам да се чуят... Публичната служба за това е публична - защото НЯМАТ ПРАВО НА АНОНИМНОСТ!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Така е брат като са ти казали да махаш фолиото от стъклата, веднага е трябвало да го направиш, а не да се правиш на тарикат и да отказваш. Ако ги беше свалил те щяха да те пуснат да си ходиш, знам го защото бях свидетел как направиха същото с един приятел и след като махна фолиото, си тръгнахме без дори да му пишат акт. Не те са се заяли с теб, а ти си започнал пръв. Постави се на тяхното място да видим как ще реагираш.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар