Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Втори приемник на Bulsat на друго място ?
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Абе прави си, аз на тях ползвам само интернет ЛАН едно време имах много ядове ама поправиха мрежата и мога д акажа че с години не е прекъсвал. Поблазни ме офертата им за 15 кинта 40 програми (естествено няма обаче любимите ми НГ дискавъри и другите подобни от сорта) и нета ще ми го орежат на половина едва 10 мбс. Та за това още съм малко на кантар да се пренеса ли изцяло при тях или да си траикам при булсат. Макар че булсат ги чаках 1 година да доидат да ми преместят антената или поне да я регулират добре за да не губя сигнал. Накрая след като ми се изчака чакалото особено пролетта като зачестиха дъждовете си я преместих сам, сега нямам проблем не губи сигнал освен ако не е некои жесток буреносен облак, и като изключа сигнала на МАД ТВ които ми е наи слаб всички останали бачкат добре. Та предполагам ша бучна една чиниика с конвертор на село и ша си разнасям приемника Сега и друга идея ми идва на ума малко е егоистична ама мога да накарам някои приятел да си вземе втори приемник и да ми го даде аз да му го плащам 4.80 пък аз моята ще я спра не е ли наглоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Sev написа:що да е наглощом може приготви си 18 абонамента х 4,80 и на 7 август ме чакай на отбивката за Пловдив :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Антена на Булсатком струва 28лв+конвертора а стоиката за нея 8лв ама не знам някой от колегите да продава стойките(аз лично ги подарявам) . Понеже не ни даржът сметка за тях . Това с 15-метра кабел е отживелица от преди 2-години. Цялата работа става така .Пускаш си заявка за допълнително устроиство (2-ри приемник) идват и ти монтират за 12лв като си избираш наи далечната стая от антената за да ти пуснат повече кабел.След монтажа или преди това си купуваш още една антена 28лв(може и от техниците направо) и си монтираш вторият приемник ако искаш в Китай . Общото между двата приемника е договора . Kато второто устроиство и да не го плащаш редовно след 18-месеца си остава твое.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Vladim написа:Slavi_Lancia написа:Как докарваш 14 децибела бре ...Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар