всеки приемник си е самостоятелен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Втори приемник на Bulsat на друго място ?
Collapse
X
-
strajaro написа:сменя се волтажа от втория приемник и не му трябва кабелFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:strajaro написа:сменя се волтажа от втория приемник и не му трябва кабел
Коментар
-
strajaro написа:когато първия път е било вързано(приемник в приемник) е различно напрежениетоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Аз пък имам две чинии и един приемник! :P Като има нужда го разнасям насам-натам! Ако имаш питанки за монтажа и настройването на антената, питай! С повечко пипкане се докарват над 14 децибела при идеални условия, което гарантира гледането на телевизия при по-силен дъжд например.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Как докарваш 14 децибела бре ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Orcinus
Re: антера
kluchar написа:Аз има 2 приемника единия в София другия е в Лондонс 2 чиний са и тези 15 метра сега са 1 545кмНазнам само дали ако аз изгася единия и другия работи а и не сами казвали че не работи. Просто малко спестяваме .
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Vladim написа:Аз пък имам две чинии и един приемник! :P Като има нужда го разнасям насам-натам! Ако имаш питанки за монтажа и настройването на антената, питай! С повечко пипкане се докарват над 14 децибела при идеални условия, което гарантира гледането на телевизия при по-силен дъжд например.
Коментар
-
Vladim написа:Slavi_Lancia написа:Как докарваш 14 децибела бре ...Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар