Здравеите на село имам Булсат мисля да платя за 2 приемник да ми го монтират и след това аз да го взема и монтирам в града и да закупя чиния с конвертор зада има от каде да получава сигнал и така ще гледам на две места с един абонамент и за 21 лв. Питам някои дали разбира от тези неща и дали може да стане така. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Втори приемник на Bulsat на друго място ?
Collapse
X
-
Един приятел направи така. Сложи си в къщи(Красна поляна) Булсатком и взе втори приемник и го монтира в работата си(Бояна) като купи допълнително там каквото е нужно(антена и т.н.-незнам дали трябва друго). Така си гледа без никакви проблеми като за втория приемник плаща по 4,80 лв. на месец :D .
Коментар
-
Само да кажа, че миналата година ходих на гости на приятел живеещ в Англия. Та макар и смешно той си беше взел една такава работа за там и си гледахме и то с кристално качество!!! На пребиране към България / той се прибра с мен/ си нави чинията на руло, говоря буквално /после я изправи с чукче и клещи/ за да влезне в сака с багажа му. До ден днешен си я гледа но я премести в Дупница, където му е вилата. Тъй че колега давай смело.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Аз пък имам две чинии и един приемник! :P Като има нужда го разнасям насам-натам! Ако имаш питанки за монтажа и настройването на антената, питай! С повечко пипкане се докарват над 14 децибела при идеални условия, което гарантира гледането на телевизия при по-силен дъжд например.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
strajaro написа:Immortal написа:По принцип преди пускаха един кабел между двата приемника. Не знам доколко е бил кьорфишек, но вече не го правят.Аз също съм намислил същата процедура, но засега не съм го направил. Напоследък рядко гледам телевизия.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар