Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте от мен

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито колега много безаварийни километри.
    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Здравей ,колега, и добре дошъл! На теб и другите колеги да са ви честити новите коли и само приятни емоции да ви създават, а не главоболия! Пари само за гориво и тунинг да давате!

Коментар

Честито колега много безаварийни километри
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Използувам тази тема за да честитя на всички едновременно - 2-те Бравота и Мареата! Добре дошли и във форума. Пожелавам ви безаварийни километри с придобивките. Пожелавам ви и да сте истински почитатели на марката, а не фенове по неволя, както много други тук, които мечтаят да си купят и най-глупавата и дърта Ц-класичка само и само да са с Мерцедес за да могат да се извисят над нас - простолюдието! . Пожелавам ви да сте сполучили с избора и да можете да оцените какво ви дават тези народни коли като екстри и возия в сравнение с други коли от същия клас и години. Разбира се, винаги и с удоволствие всеки тук ще помогне с каквото може. Честито!
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Българската скуадра адзура се увеличава!Честито на новите собственици на италианки, дълги безаварийни километри!Във форума има всякакви теми, но най-полезната ще ви е "телефони за взаимопомощ" (стига в подходящия момент да се сетите да я използвате )http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6899

Коментар

Мхм, печките растат.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито и от мен колеги. Надявам се, че бързо ще се убедите в добрия избор...Можете ли все пак да споделите - как се насочихте към марката и точно към ЖТД семейството ? Интересно ми е... Иначе ви желая много безаварийни километри и усета, че карате най-добрите коли на най-добрите цени :D
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  Честито и от мен колеги. Надявам се, че бързо ще се убедите в добрия избор...Можете ли все пак да споделите - как се насочихте към марката и точно към ЖТД семейството ? Интересно ми е... Иначе ви желая много безаварийни километри и усета, че карате най-добрите коли на най-добрите цени :D
                  Мерси за честитката колега, а колкото до въпроса ти не съм се насочвал точно към Фиат просто исках дизел и това ми падна, но не съжалявам хич или поне ще видим тия дни, а защо, защото искам да видя разхода на градско някой може ли да каже какво да очаквам става въпрос за гр.Видин, също така искам да попитам на колко атмосфери да напомпам гумите 195/50/15 1.8 добре ли е ???аааа и също така искам да питам за какво е опцията AUTO на степените на парното?
                  JTD (UniJet Turbo Diesel)

Коментар

Bravo JTD GT написа:
                    ntodorov написа:
                    Мерси за честитката колега, а колкото до въпроса ти не съм се насочвал точно към Фиат просто исках дизел и това ми падна, но не съжалявам хич или поне ще видим тия дни, а защо, защото искам да видя разхода на градско някой може ли да каже какво да очаквам става въпрос за гр.Видин, също така искам да попитам на колко атмосфери да напомпам гумите 195/50/15 1.8 добре ли е ???аааа и също така искам да питам за какво е опцията AUTO на степените на парното?
                    1.8 не е добре. Пробвай 2.2-2.3Градско очаквай между 6.5 и 8 в зависимост от сезона и др. фактори.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                      Bravo JTD GT написа:
                      ntodorov написа:
                      1.8 не е добре. Пробвай 2.2-2.3Градско очаквай между 6.5 и 8 в зависимост от сезона и др. фактори.
                      2.2 за гумите ми се струва множко, верно че баща ми е зъболекар, но се пак не ми се ходи при него да ми слага нови пломби Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 а колкото до разхода и той ми се струва много все се надявах на 5.5 - 6.0 ще видим ще пиша тия дни

Коментар

Ето снимка и на моята машина Спрях се на марката защото и сестра ми и братовчед ми са с Брава-та, та ще има кой да помага, ако нещо се прецака На мотора се спрях, най-вече заради разхода п.с. Да не пускам нова тема, ще питам тук, има ли раздел във форума за аудио ? Интересуваме какви са размерите на колоните във вратите, и отзад на кората на багажника, че тези оригиналните, бая слаби ми идват

Коментар

delete написа:
                          Ето снимка и на моята машина Спрях се на марката защото и сестра ми и братовчед ми са с Брава-та, та ще има кой да помага, ако нещо се прецака На мотора се спрях, най-вече заради разхода п.с. Да не пускам нова тема, ще питам тук, има ли раздел във форума за аудио ? Интересуваме какви са размерите на колоните във вратите, и отзад на кората на багажника, че тези оригиналните, бая слаби ми идват
                          колега на колко км. е колата?

Коментар

200 K Но двигателя работи доста добре Като отидох на технически преглед, и човека кадето я гледа, вика мотора работи учудващо добре за тия километри, които пише ... Таа надявам се с добра подръжка да нямам проблеми с двигателя.

Коментар

delete написа:
                              200 K Но двигателя работи доста добре Като отидох на технически преглед, и човека кадето я гледа, вика мотора работи учудващо добре за тия километри, които пише ... Таа надявам се с добра подръжка да нямам проблеми с двигателя.
                              Ами това AUTO знаеш ли за какво е ???

Коментар

честито

Коментар

Working...
                                X