Честито колега много безаварийни километри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте от мен
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честито колега много безаварийни километриВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Използувам тази тема за да честитя на всички едновременно - 2-те Бравота и Мареата! Добре дошли и във форума. Пожелавам ви безаварийни километри с придобивките. Пожелавам ви и да сте истински почитатели на марката, а не фенове по неволя, както много други тук, които мечтаят да си купят и най-глупавата и дърта Ц-класичка само и само да са с Мерцедес за да могат да се извисят над нас - простолюдието! . Пожелавам ви да сте сполучили с избора и да можете да оцените какво ви дават тези народни коли като екстри и возия в сравнение с други коли от същия клас и години. Разбира се, винаги и с удоволствие всеки тук ще помогне с каквото може. Честито!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Българската скуадра адзура се увеличава!Честито на новите собственици на италианки, дълги безаварийни километри!Във форума има всякакви теми, но най-полезната ще ви е "телефони за взаимопомощ" (стига в подходящия момент да се сетите да я използвате)http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6899
Коментар
-
Честито и от мен колеги. Надявам се, че бързо ще се убедите в добрия избор...Можете ли все пак да споделите - как се насочихте към марката и точно към ЖТД семейството ? Интересно ми е... Иначе ви желая много безаварийни километри и усета, че карате най-добрите коли на най-добрите цени :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Честито и от мен колеги. Надявам се, че бързо ще се убедите в добрия избор...Можете ли все пак да споделите - как се насочихте към марката и точно към ЖТД семейството ? Интересно ми е... Иначе ви желая много безаварийни километри и усета, че карате най-добрите коли на най-добрите цени :Dнякой може ли да каже какво да очаквам става въпрос за гр.Видин, също така искам да попитам на колко атмосфери да напомпам гумите 195/50/15 1.8 добре ли е ???аааа и също така искам да питам за какво е опцията AUTO на степените на парното?
JTD (UniJet Turbo Diesel)
Коментар
-
Bravo JTD GT написа:ntodorov написа:Честито и от мен колеги. Надявам се, че бързо ще се убедите в добрия избор...Можете ли все пак да споделите - как се насочихте към марката и точно към ЖТД семейството ? Интересно ми е... Иначе ви желая много безаварийни километри и усета, че карате най-добрите коли на най-добрите цени :Dнякой може ли да каже какво да очаквам става въпрос за гр.Видин, също така искам да попитам на колко атмосфери да напомпам гумите 195/50/15 1.8 добре ли е ???аааа и също така искам да питам за какво е опцията AUTO на степените на парното?
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Bravo JTD GT написа:ntodorov написа:Честито и от мен колеги. Надявам се, че бързо ще се убедите в добрия избор...Можете ли все пак да споделите - как се насочихте към марката и точно към ЖТД семейството ? Интересно ми е... Иначе ви желая много безаварийни километри и усета, че карате най-добрите коли на най-добрите цени :Dнякой може ли да каже какво да очаквам става въпрос за гр.Видин, също така искам да попитам на колко атмосфери да напомпам гумите 195/50/15 1.8 добре ли е ???аааа и също така искам да питам за какво е опцията AUTO на степените на парното?
Коментар
-
Ето снимка и на моята машинаСпрях се на марката защото и сестра ми и братовчед ми са с Брава-та, та ще има кой да помага, ако нещо се прецака
На мотора се спрях, най-вече заради разхода
п.с. Да не пускам нова тема, ще питам тук, има ли раздел във форума за аудио ? Интересуваме какви са размерите на колоните във вратите, и отзад на кората на багажника, че тези оригиналните, бая слаби ми идват
Коментар
-
delete написа:Ето снимка и на моята машинаСпрях се на марката защото и сестра ми и братовчед ми са с Брава-та, та ще има кой да помага, ако нещо се прецака
На мотора се спрях, най-вече заради разхода
п.с. Да не пускам нова тема, ще питам тук, има ли раздел във форума за аудио ? Интересуваме какви са размерите на колоните във вратите, и отзад на кората на багажника, че тези оригиналните, бая слаби ми идват
Коментар
-
delete написа:200 KНо двигателя работи доста добре
Като отидох на технически преглед, и човека кадето я гледа, вика мотора работи учудващо добре за тия километри, които пише ... Таа надявам се с добра подръжка да нямам проблеми с двигателя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар