Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте от мен

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте от мен

Здравейте,от вчера съм част от голямото семейството на Фиат и затова реших да се регистрирам във форума, като тук се надявам да открия полезна информация, както и да се запозная с нови хора :P Без да овъртам повече ви показвам новия член на семейството Това са ми снимките засега, след малко отивам да и правя гражданска и утре живот и здраве ще я снимам с номер :P Иначе ето малко инфо за колата:Bravo JTD GT 99г. на 108000км. климатроник, ABS, ел.стъкла, ел.огледала с подгрев, 2xAirbag май това са, но повече не ми и трябват за момента Това е засега, дано ви хареса както и на мен П.П. надявам се това да е правилния раздел за темата
    JTD (UniJet Turbo Diesel)

Добре дошъл в най-хубавото семейство.
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Добре изглежда, със здраве да я караш.
      N.Y. State of Mind

Коментар

добре си дошъл тук наистина има много полезна информация както и добри хора които ще ти помогнат кой с каквото може разгледай форума има много теми от различен характер пп и със здраве да си я караш
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Честита колега, малко съвпадение се получи :D От вчера и аз съм със същата, като двигател, цвят, екстри, само че е на малко повече километри Можеш ли на ЛС да ми напиш на каква цена си я взел твойта

Коментар

Честито и от мен преди 2 дена и аз се сдобих с Фиат,моето е Мареа 1.9 ЖТД от 2000г на 218000кмМного и се радвам,дано да ми служи добре.Дано и твоята да ти е вярна.Всичко най-добро и ти пожелавам дълги и безаварийни километри
            kovach
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX

Коментар

Честито колеги!.Със здраве да си ги ползвате и много безаварийни километри!.

Коментар

Честито колега ! Много безаварийни километри.При първия изникнал въпрос, използвай търсачката
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хубав фиат, добре дошъл във форума и много приятни пътувания по пътищата.

Коментар

Добре дошъл в отбора на печките Много безаварийни километри,колега.
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

честито и от мен колеги със здраве да си карате количките и много безаварийни километри да изминете.както каза наш колега преди месец когато аз си взех бравото"фиат е като наркотик колкото повече го караш повече се влюбваш в него"
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

честито колеги.добре дошли .пожелавам ви дълги и безавариини килиметри.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Мерси на всички за пожеланията да ви се връщат пп Можете ли да ме ориентирате колко пари горе-долу да си приготвя за обслужване
                          JTD (UniJet Turbo Diesel)

Коментар

Bravo JTD GT написа:
                            пп Можете ли да ме ориентирате колко пари горе-долу да си приготвя за обслужване
                            Можем разбира се.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20039
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито и добре дошъл във ФФБ!
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X