колеги колата е намерена вчера като по нея няма нищо останало освен едно голо купе.... ;(
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открадната кола - Фиат Пунто турбо, СА8594НА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mim4o написа:колеги колата е намерена вчера като по нея няма нищо останало освен едно голо купе.... ;(Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mim4o написа:така е да....ноооо проблема е че намерихме кой е откраднал колата....коетоо е много добре защото от тук почват неговите мъки...за сега няма да споделям кой е това но има време за всичко...Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
WhitePower написа:я това е новина а как го открихте ако не е тайна ????мм много странно кой е щото само отбран кръг от хора знаят че колата е с Гт 2560 и ..... а защо да е тайна кой е откраднал колата ??? ако куките знаят и той знае че сте го разкрили ... защо е тайнаПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
колата беше откраданта в диапазона от 19 до 21 часа на 22ри....обаче там идва мой приятел който в 20:30 е видял колата на светофара на сточна гара посока люлин и понеже тя е била спряла на светофара и той си мислел че съм аз ии сваля джама нещо там да ме препсува ( ебавка) обаче погледжда и вижда че не съм аз...и затваря джама и си продълйажа....хубавото е че моя фр разпозна човека кой е и в полицията знаят кой е и е въпроса на време всичко това да се намери и върне и човека да си пострада доста силно...надявам се де...дано сичко мине добре защото тогава просто нямам представа какво ще правя...моля ви ако някоя от частите изкочи някъде по форумите моля да ми пишете лични или да звъните на 0897 686 612 (Марио) защото и аз гледам и търся по форумите но все нещо ще ми убегне....мерси колеги повече инфо за крадеца като приклиючи всичко....
Коментар
-
DogForLife написа:Радвам се,че човекът е заловен, и въпреки,че живеем в България искренно се надявам да си получи заслуженото.На мен лично ако някой ми открадне колата и знам кой е, с желание ще отида да си го излежа.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
:S
Ей Саше напиши нещо бре,колата беше твоя,не те ли е яд и теб,че са я разковачили? На колегата който е купил колата,ще кажа само ПИЧ ЗНАЕШ ГО КОЙ Е,КАКВОТО И ДА СТАНЕ МУ СЧУПИ ЕДНА РЪКА И ЕДИН КРАК Както каза Орлин тея части в България няма да бъдат продадени без да се напипат в кой са,а и аз лично след като знам какво е станало никога не бих ги купил,ако ми ги предлагат даже и за 2лв,лично ще пиша ако чуя нещо за някой който продава подобни тунинг части.Няма такъв късмет колега,скоро я купуваш и след 2 седмици се разковачват най-важните и части България се пише с главна буква! Цяло изречение си написал с главни, без да е нужно, а България?!ogi28bКара на сгъстен въздух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар