Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Открадната кола - Фиат Пунто турбо, СА8594НА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    mim4o написа:
    в тунинг форума вече излезнаха дюзите...
    да не са пуснати от "rold runner" ?! :D
    Отговаря на името Сашо ,кара Пунтго ГТ ,в друга обява пуска дюзи от Ауди 1.8Т...Кой друг да е???В една друга тема в нашия форум разправяше ,че се занимава с такова Ауди...Иначе е жалко това ,което се е случило с колата...Жалко е ,че има такива хора...Искрени съболезнования на колегата Мимчо...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

чудя се сега къде са всички дето го боготворяхя и хвалеха това леке
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        да, къде са всички, които направо ти налитаха на бой в оная тема .. къде са ербапите с бързите коли и защо спряха да пишат, защо и САШКО не пише , защо не каже нещо в своя защита та туковиж е излязал невинен ... нищо не е напълно сигурно, но до момента май всичо води към него или поне че има пръст в цялата история.. Ще видим какво ще излезе, колегата Мимчо все още не е споменал кой е калпазанина и с желание ще продължавам да следя темата жалко наистина за колата, за вложените средства и усилия в нея .. дано поне Мимчо успее да си върне парите които е хвърлил за нея
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
          WhitePower написа:
          да, къде са всички, които направо ти налитаха на бой в оная тема .. къде са ербапите с бързите коли и защо спряха да пишат, защо и САШКО не пише , защо не каже нещо в своя защита та туковиж е излязал невинен ... нищо не е напълно сигурно, но до момента май всичо води към него или поне че има пръст в цялата история.. Ще видим какво ще излезе, колегата Мимчо все още не е споменал кой е калпазанина и с желание ще продължавам да следя темата жалко наистина за колата, за вложените средства и усилия в нея .. дано поне Мимчо успее да си върне парите които е хвърлил за нея
          Прави колата с толкова средства и труд,снима я да може всички да видим какво е направил,в следващия момент я продава колата бива открадната и разфасована,а тои не пише дори и един коментар по темата...
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Колата пак ще стане , само частите да се намерят , паък и да не се намерят други ще се се сложат момчо с каквото мога ще помагам ако има нещо имаш ми телефона 0898400576 Орлин
            Power Under Pressure

Коментар

Темата заприлича на криминален роман, чакаме развръзката, дано да е положителна. Само че се говори с недомлъвки, явно малцина са посветените, които знаят за какво става дума.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колата пак ще стане , само частите да се намерят , паък и да не се намерят други ще се се сложатмомчо с каквото мога ще помагам ако има нещо имаш ми телефона 0898400576 Орлинмерси орли,когато се поизяснят нещата около тая кола и като почна да си я оправям със сигурност ще ми трябва помощ щото се пак съм нов в тоя форум иии не ги разбирам много много нещата тука... (: като се появи нещо ново ще ви информирам... (:

Коментар

mim4o написа:
                  Колата пак ще стане , само частите да се намерят , паък и да не се намерят други ще се се сложатмомчо с каквото мога ще помагам ако има нещо имаш ми телефона 0898400576 Орлинмерси орли,когато се поизяснят нещата около тая кола и като почна да си я оправям със сигурност ще ми трябва помощ щото се пак съм нов в тоя форум иии не ги разбирам много много нещата тука... (: като се появи нещо ново ще ви информирам... (:
                  не е важно дали си нов или стар важно е да си фен И най- вече късмет ( ще ти трябва )
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    Пич,ти ако знаеш какви красиви цветя растат на Витоша през пролетта Защо злобееш и настройваш хората без да се знае нищо на 100%?Не е хубаво да злорадствате така и пред толкова много хора без да представяте конкретни факти Мислите ли че някой(които е решил да прави подобно нещо)би си взел колата 10-ина дни след като я е продал,нали после първо той ще е заподозрян?! Не ми се пише повече,че се ядосвам само с детските ви номера -----------------------Редактирано мнение.

Коментар

WhitePower написа:
                      Орлине много си ... чесно ти казвам, искати се да ме искарат крадец ама няма как да стане защото нямам нищо общо със ситоацията. Нека да обесня на сичките лубопитковци за какво става въпрос, не че ги интересува пряко но явно искат да знаят всичко ( това е първият и последен мой пост в тази тема защото много се дразня). Значи, продавам колата на въпросният мимчо и му казвам, че колата не е на мое име и трябва да се прехвърли незабавно за да не си имам неприатности със собственика по талон, тъй като не го познава и не би искал непознат да кара кола на негово име. Момчето (мимчо) ми казач, че няма пари за договор и да сме се чуели на другия ден да направим договора, аз проявих доверие към него въпреки,че не го познавам и се съгласих. Звъннах му на другия ден и той ми каза че е много зает и няма да стане за днес да му звънна утре, звъннах му на другия ден но тои не ми вдигна телефона, продължих да му звъня всеки ден по няколко пъти и той не ми вдигаше, и така в продължение на две седмици аз звъня той не си чува телефона, написах му и СМС да ми звънне той не. Докато енин следобед той ми звънна да ми каже че колата е открадната, аз не му повярвах, реших, че е направил някоя беля с колата и сега ще го отнесе собственика или нещо такова. После ми звунна бащата на момчето и ме обвини в кражба на колата, заплаши ме по телефона, че ще ме убие, че ще ме направи инвалид и тн. аз му казах че нищо не знам за случилото се и че самия той си е виновен, когато му дадох колата тя дори не се заклучваше нямаше аларма абе нищо. Пуснах жалба срещу човека в полицията за заплахите към мен, това е всичко. Предполагам, че всичко ви е ясно вече, не ми се пише просто по тези тапи и клукарски теми, знам че българина умира за клевети ама не ви прави чест да пишете тея глупости особено като не сте запознати, а колегата Орлин направо нямам думи колко е остроумен, поздравления Орлине, ставаш за полицай :D И какви инжектори са искочили бе тъпак такъв, мога да те целя с инжектори от нас до вас глупак такъв, я ми кажи как реши че са твойте ???НЕКА ТЕМАТА СЕ ЗАКЛЮЧИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ЗАЩОТО НЕ СЕ ПИШЕ НИЩО СМИСЛЕНО БЛАГОДАРЯ!!![/i]1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Следват официални предупреждения ако не спазвате добрият тон!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Re: Открадната кола - Фиат Пунто турбо, СА8594НА

mim4o написа:
                        Откраднат фиат Пунто-турбо - от квартал Изток. Вчера след 19:00,по-точно около 20 часа. Доста се набива на очи - 2 цвята бяло-черна. Черен таван и колонки. рег.номер СА8594НА. За инфо моля на тел. 0897 - 686-612.П.П.Колата е с черни джанти 17 цола.........http://picbg.net/img.php?file=872369...f4bc5ebda7.JPGДопълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
                        Застраховайте ги тия коли, бе, хора!

Коментар

Orcinus написа:
                          mim4o написа:
                          Откраднат фиат Пунто-турбо - от квартал Изток. Вчера след 19:00,по-точно около 20 часа. Доста се набива на очи - 2 цвята бяло-черна. Черен таван и колонки. рег.номер СА8594НА. За инфо моля на тел. 0897 - 686-612.П.П.Колата е с черни джанти 17 цола.........http://picbg.net/img.php?file=872369...f4bc5ebda7.JPGДопълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
                          Това със сигурност е най-смисленото мнение до сега

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            Orcinus написа:
                            mim4o написа:
                            Това със сигурност е най-смисленото мнение до сега
                            Да, много е смислено. Свали си джантите и някои части по двигателя и викни застрахователите на огледа да видим колко ще ти платят. :D :D :D
                            Uno Turbo RulZz

Коментар

Голяма заблуда е, ако някой с авто-каско без специална клауза е спокоен, че застрахователят ще му изплати откраднати джанти или пък щети по интериора на колата. Ще ти я разбият, ще ти отнесат кожения салон, спортния волан и музиката, и застрахователят ще плати счупеното стъкло.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Qд ме е единствено за колата, защото беше супер готина
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X