Tie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открадната кола - Фиат Пунто турбо, СА8594НА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колата е Гт 2 , което само от себе си значи че е с код на ключа , чипа за тази кола до колкото си спомням съм го правил аз и е с код за ключа , освен ако сашко не сменял с друг софтуер , но не вярвам колата имам 3 варианта да се запали и кара , както твоя човек го е видял в движение или с друг компютър който е под зистачките или със смяна на софтуера в твоя компютър или с оригиналния ключ или обучаващия се за тоси кмпътър чудно ми е пипано ли е по компа и как е запалена колата и е каранаPower Under Pressure
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:WhitePower написа:...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
мим4о ще разкрие подробностите когато всичко с полицията свърши надявам се(както самия той обеща).Орлине недей така Не задавай въпроса ’’Как е запалена?’’ Ясно е като бял ден какво се е случило Колеги това немога да го разбера,да вземеш ебаси колата за твойта и да правиш магарийки за 1000лв Частите излизат 1 по 1 и така ще се намерят всички,само дано някой невинен не си изяде боя покрай виновните,а това няма как да не стане Чакаме подробности колега!!!Тук сме да си помагаме и колкото се може да се отсейват ’’гнилите ябълки’’ от нас.Кара на сгъстен въздух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар