Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Открадната кола - Фиат Пунто турбо, СА8594НА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mim4o написа:
    колата е намерена като от нея в общи линии е останало само едно голо купе
    Нещасници Да им се върне тъпкано и дано разберете кои са тия говеда .....и да си получат заслуженото!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

mim4o написа:
      Ужас, аз ще съм съкрушен ако ми се случи такова нещо!!!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ужас, да им изсъхнат ръчичките дано. Добре де а полицията какво прави, трае ли си, не вярвам всички следи да са заличени, сигурно има пръстови отпечатъци за цял албум...
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колега мим4о, дай повече инфо какво точно е откраднато.Нищо чудно някой колега съфорумец, да попадне на оферта за нещо от изчезналите неща и да сигнализира...
          Ползвайте мигачи!
          Sometimes I feel like screaming

Коментар

Еми колата е със силов туниг примерно няма мотор, скоростна електроника джанти там квото трябва за подкарването на железата.... Много жалка история, ако нещо такова ми се случи ще ме върне в 1ви клас...
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Няма страшно ... разбирам ги хората ... сега ще им трябват тия пари за лекарства ...
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

xctr написа:
                mim4o написа:
                Ужас, аз ще съм съкрушен ако ми се случи такова нещо!!!
                Да... и, колкото тъпо да звучи след случката все пак си правете Автокаско! Честно... не мога да разбера хора вложили много средства и любов, как не се застраховат срещу варварщини?! Съжалявам за колата, наистина изглежда супер на снимките...
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

значи коляги няма фаровете(ангелски очи) стопове(затъмнени) турбина всмукателен колектор спортно гърне музика(тонколони елипси JVC)джантите които са на сички снимки които знаете...блоу оф-а го няма сумати и допълнителни малки части от багажника липсва телефон нокия 5800 и лаптоп тошиба, но най лошото от всичко е че съм в сесия и студентската ми книжка явно е била много ценна и е решил да я вземе...и сега съм малко на никъде от към университет... заедно с сичко го няма и цд-то...просто колеги когато имам възможност да снимам ще пусна и снимки да видите за какво става дума...най интересното е че са откраднати дори и 2 отверки които са на стойност 1 ст. и двете...а са оставени очила рей бан за над 400 лв...

Коментар

mim4o написа:
                    значи коляги няма фаровете(ангелски очи) стопове(затъмнени) турбина всмукателен колектор спортно гърне музика(тонколони елипси JVC)джантите които са на сички снимки които знаете...блоу оф-а го няма сумати и допълнителни малки части от багажника липсва телефон нокия 5800 и лаптоп тошиба, но най лошото от всичко е че съм в сесия и студентската ми книжка явно е била много ценна и е решил да я вземе...и сега съм малко на никъде от към университет... заедно с сичко го няма и цд-то...просто колеги когато имам възможност да снимам ще пусна и снимки да видите за какво става дума...най интересното е че са откраднати дори и 2 отверки които са на стойност 1 ст. и двете...а са оставени очила рей бан за над 400 лв...
                    Кой друг имаше ключ от колата ???споко в ГТ средите всичко знам ще излязат от някъде само драсни един телефон да те уведомя къде са такива части няма как да се покрият знам и турбината и колектора и джантите и всичко , няма къде да се скрият в българия , като в всеки един град в българия имам клиенти който ще се похвалят с нови придобивки споко въпрос на време е да се намерят само много съмнително това продават ти кола после я крадат и свалят точно определени неща от нея .......
                    Power Under Pressure

Коментар

много съжалявам колега, но както каза Орлин всичко е въпрос на време да се появи от някъде ...
                      WhitePower написа:
                      само много съмнително това продават ти кола после я крадат и свалят точно определени неща от нея .......
                      и на мен ми се вижда доста съмнително ...
                      ~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
                      [[ ]== //// ==[ ]] It
                      |\-----------------/| Again
                      |_|'-------------'|_| Tomorrow
                      Подпис по правилата!

Коментар

може и некой от бояна да е , щото сашко там пебиваваше всяка вечер нишо де тез неща не се продават ей така все ще се появи пунто с кристалки и стопове
                        Power Under Pressure

Коментар

Пичове то е повече от ясно какво се е случило.Дано куките да си свършат работата добре,освен ако не им вържат ръцете и на тях ,че го има и тоя момент

Коментар

BOXERIYI написа:
                            Пичове то е повече от ясно какво се е случило.Дано куките да си свършат работата добре,освен ако не им вържат ръцете и на тях ,че го има и тоя момент
                            Кой да си свърши работата )))) хаха куките забрави просто с какви гуми беше колата модел марка ...
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              BOXERIYI написа:
                              Кой да си свърши работата )))) хаха куките забрави просто с какви гуми беше колата модел марка ...
                              17ки черни.Много странен е факта че точно турбото дето е на 1000км точно и фаровете и всички тунинг детайли са хвръкнали.Ако са обикновенни айдуци няма и да се сетят да погледнат турбото какво е.Това си е чиста поръчка на "някой"

Коментар

Искрено съжалявам за колегата,но се замислям вече какво и къде да го казвам(напиша).
                                "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                                Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Working...
                                X