mim4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открадната кола - Фиат Пунто турбо, СА8594НА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mim4o написа:колата е намерена като от нея в общи линии е останало само едно голо купе||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:mim4o написа:колата е намерена като от нея в общи линии е останало само едно голо купеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
значи коляги няма фаровете(ангелски очи) стопове(затъмнени) турбина всмукателен колектор спортно гърне музика(тонколони елипси JVC)джантите които са на сички снимки които знаете...блоу оф-а го няма сумати и допълнителни малки части от багажника липсва телефон нокия 5800 и лаптоп тошиба, но най лошото от всичко е че съм в сесия и студентската ми книжка явно е била много ценна и е решил да я вземе...и сега съм малко на никъде от към университет... заедно с сичко го няма и цд-то...просто колеги когато имам възможност да снимам ще пусна и снимки да видите за какво става дума...най интересното е че са откраднати дори и 2 отверки които са на стойност 1 ст. и двете...а са оставени очила рей бан за над 400 лв...
Коментар
-
mim4o написа:значи коляги няма фаровете(ангелски очи) стопове(затъмнени) турбина всмукателен колектор спортно гърне музика(тонколони елипси JVC)джантите които са на сички снимки които знаете...блоу оф-а го няма сумати и допълнителни малки части от багажника липсва телефон нокия 5800 и лаптоп тошиба, но най лошото от всичко е че съм в сесия и студентската ми книжка явно е била много ценна и е решил да я вземе...и сега съм малко на никъде от към университет... заедно с сичко го няма и цд-то...просто колеги когато имам възможност да снимам ще пусна и снимки да видите за какво става дума...най интересното е че са откраднати дори и 2 отверки които са на стойност 1 ст. и двете...а са оставени очила рей бан за над 400 лв...Power Under Pressure
Коментар
-
много съжалявам колега, но както каза Орлин всичко е въпрос на време да се появи от някъде ...WhitePower написа:само много съмнително това продават ти кола после я крадат и свалят точно определени неща от нея .......~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
WhitePower написа:BOXERIYI написа:Пичове то е повече от ясно какво се е случило.Дано куките да си свършат работата добре,освен ако не им вържат ръцете и на тях ,че го има и тоя момент
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар