Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето я новата ми марея 1.9 ЖТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kov написа:
    Колеги,тракането аз лично не го чувам,а съм музикант и смея да твърдя че имам перфектен слух,и най -малкото ми прави впечетление.Все пак,както вече казах това е първият ми дизел и е напълно възможно да не чувам въпросното тракане.Имаче ми казаха ( от ФИАТ РУСЕ) че обслужването като части ще ми струва 250лв това включва: малсо,горивен,маслен ,въздушен и филтър за климатик,ангренажен ремак,ролка,гарнитура клапани,ако ще регулирам и въпросният клапан.Труд за всичко това -210лвТотал 460лвПитах ги за пистовиа ремък,казаха ми че не е задалжително.Вие какво мислите по този въпрос?Ето и цените на отделните части:Масло "селения"-70лвМаслен ф-р-12лвГоривен ф-р-20лввъздушен ф-р-12лвФ-р Климатик- 25лвАнгренажен р-к-45лвРолка-50лвгарнитура клапани-20лвТова е от мен за сега,поздрави и до скоро
    що си мисля че ролките са 2, една от които е 100 лв. - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Честито колега много безаварийни километри
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Честито, колега! Много безаварийни километри! п.с. Ролките са две на ангренажния и две на пистовия ремък.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Цените на частите, които са ти дали в сервиза са с 30-40% по-високи от тези, които можеш да намериш в съответния раздел на форума. Да не говорим, че ползваш и отстъпки. Това е едно от предимствата да сме заедно - помага да спестиш и пари.П.П. И какви 210 лв. за смяна на тези части? Задължително питай на друго място.

Коментар

Колеги супер сте,БЛАГОДАРЯ на всички ви Разбира се,че ще питам и на други места това е задължително,още повече,след като видях и цените на частите какви са!Много ви благодаря,май тези момчета си мислят че парите ни бодат в з.... Всичко добро и до скоро.Ще пусна темата с цени веднага щом обслужа Марийката
            kovach
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX

Коментар

Честито, със здраве да си я караш
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Айде честито
                Fiat fen

Коментар

Честито, колега. Много да те радва новото возило и милиони безавариини .
                  There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

честито и от мен колега.цвета наистина е супер,желая ти много безаварийни километри и само хубави моменти с тая кола
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

честито колега много да и се радваш

Коментар

Благодаря на всички за поздравленията.Пожелавам ви дълги и безаварийни километри,и карайте разумно и внимателно П.С.този петък ще обслужа колата си,и ще пусна тема с цени за части и труд.Надявам се този път да уцеля правилния раздел в който да пусна темата,не както направих с тази ,и се налагаше модераторите да я местят Поздрави и до скоро
                        kovach
                        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX

Коментар

Честита придобивка! Безаварийно каране!
                          Независима! Белисима... с BRAVisima
                          ТД100, 1.9

Коментар

Working...
                          X