Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за един хотел в Несебър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за един хотел в Несебър

До края на седмицата трябва да преведа капаро за доста хора в този хотел в Несебър. Някой може ли да провери има ли реално такъв хотел, защото контактите са осъществявани само чрез мейли и по телефона? Чел съм, че има и такива измами: измамници събират капаро с пощенски записи от името на несъществуващи хотели по морето. Та даже и сайтове им правят, за по-голяма достоверност. Е, надявам се нашият хотел да не е такъв . И евентуално да сподели някаква допълнителна информация: коректни ли са, може ли да се разчита, че след месец и половина, за когато е резервацията, всичко ще е точно?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

много познато ми изглежда, ама не помня точно... не работя в Несебър вече 2 години.... не се вързвай на думата паркинг в обявата. 99% няма такъв. за паркинг се ползва двора на училището на 100 м. от там и едни момчета с ланци събират таксата в Несебър има паяци и те дебнат! много са сръчни момчетата...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Благодаря на krasio_79bs, който ми се обади и ми каза, че такъв хотел има. Сега, ако някой случайно е имал вземане-даване с този хотел и сподели, ще е добре.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
      X