Riki888 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно доходи от операции на финансови пазари
Collapse
X
-
Immortal написа:Riki888 написа:...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Riki888 написа:Ле- Ли- въридж - това е съотношението между парите които влагаш и парите с които играеш.Например отваряш позиция със 1000 долара. Когато си си направил акаунта с който търгуваш си обявил да речем левъридж 100.При отваряне на позицията с 1000 долара ти се дава възможност да играеш с 1000 долара при което се удържат от сметката ти 1000$ / 100 Levarage = 10 $.Става така че ти вземат 10$ и ти дават възможност да играеш с 1000$ като ако спечелиш си прибираш печалбата от 1000$. Да обаче ако губиш ти удържат от сметката загубата върху 1000$. Ако поради движението на цената започнеш да губиш, сърверът следи дали имаш достатъчно пари по сметката си да покриеш загубите и като ти свършат парите - бам служебно ти закрива позицията и паричките ти ги няма. Това може да се случи дори и в 3 часа през нощта докато си спинкаш сладко.Ето ти например един речник като началоhttp://www.account-bg.info/e107/page.php?349Рискът е голям защото е голям левъриджа - при малко движение на цената печелиш или губиш много. При акциите това съотношение не е 100:1 ами от порядъка 2-3 към едно. Но пък печалбата е по-малка или пък за една и съща печалба чакаш повече време и това ти намалява годишната доходност.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:...Да, печелил съм от "форекса"... и то не малко, но накрая като направих сметката излезе, че съм работил за информационната система REUTERS, която беше условие да имаш по онова време за да си играеш на дилър!...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Играл си с дилинга??? В реално време? Лелееее, значи и ти имаш да взимаш частичка от директорския стол на Ройтерс, офис България Той Кристиян си беше купил едно масажно канапе за $75 000 по него време - от надутите цени на услугите, които предлагаха ... Но пък беше интересна системката, а? Като сегашните форекс сайтове, че и с новини в "реално" време от света..., ех минало, сладко ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Immortal написа:Riki888 написа:...Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Бат’ Нино знаеш, че винаги съм ценил мнението ти... още повече, че явно си "врял и кипял" в бранша Абе аз си знам, че то ако всички печелеха, нямаше да го има форекса, ама да питам... То и от спестявания никой не е забогатял де...П.С. нещо напоследък рядко влизаш и пишеш, форума поизгуби от колорита си така, стегни се :D Казвам го сериозно, без да търся дразга :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
Riki888 написа:Immortal написа:Riki888 написа:...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
sachma написа:Бат’ Нино знаеш, че винаги съм ценил мнението ти... още повече, че явно си "врял и кипял" в бранша Абе аз си знам, че то ако всички печелеха, нямаше да го има форекса, ама да питам... То и от спестявания никой не е забогатял де...П.С. нещо напоследък рядко влизаш и пишеш, форума поизгуби от колорита си така, стегни се :D Казвам го сериозно, без да търся дразга :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар