Ами просо е крайно време да бъде заключена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямата лъжа - FIAT е евтин за поддръжка.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Силите са изравнени. Изравнени са и цените по поддръжката на тези автомобили. След година - две всички ще купуват ФИАТ, само защото е скъпа за поддържане кола и респективно ще я карат хора с по-големи възможности. Точно това му трябва на бай Ганьо - да се инициализира с по-скъпата кола... :D :D :D Колега ( написалия темата ) - ти си истински щастливец, остави ни нас простосмъртните да се мъчим с ФИАТ - ите.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
biker_81 написа:За 6те месеца в които работех в сервиза ,въпросната ц класа посети сервиза 10 пъти .Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Като видиш цените на мерцедеса и на фиата от една и съща година.... знаеш ли колко мегдан за правене има фиата??? не за правени, ами няколко фиата ще си купиш за резервни части. Не е въпросът колко по-скъп е фиата за правене от мерцедеса, а след 3 години (примерно) колко ти е струвала колата.... обзалагам се, че фиата ще води поне с 5000 и то след 1-2 основни ремонта.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
liverpool235 написа:То се е видяло,че ще е спам,но ми е много интересно от хората в тази тема колко биха избрали Мареа пред Е-Класа?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
gelew написа:... бля-бля-бля... все пак си е Мерцедес а Мерцедес си е Мерцедесsachma написа:Като имаш пари - купуваш си Мерцедес. Като нямаш - купуваш си Фиат и плюеш Мерцедесите. Говорете ми каквото си щете, ама оня ден карах една Е-класа 2008г. няма база за сравнение с който и да е Фиат. Абе Мерцедеса си е Мерцедес. Нищо че бие малко на катафалкаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:gelew написа:... бля-бля-бля... все пак си е Мерцедес а Мерцедес си е МерцедесFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
sachma написа:Като имаш пари - купуваш си Мерцедес. Като нямаш - купуваш си Фиат и плюеш Мерцедесите. Говорете ми каквото си щете, ама оня ден карах една Е-класа 2008г. няма база за сравнение с който и да е Фиат. Абе Мерцедеса си е Мерцедес. Нищо че бие малко на катафалкаFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:sachma написа:Като имаш пари - купуваш си Мерцедес. Като нямаш - купуваш си Фиат и плюеш Мерцедесите. Говорете ми каквото си щете, ама оня ден карах една Е-класа 2008г. няма база за сравнение с който и да е Фиат. Абе Мерцедеса си е Мерцедес. Нищо че бие малко на катафалкаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар