Пускам темата тук, защото смятам раздела за най-популярен. Ако някой модератор реши, че не й е мястото тук да я мести Молбата ми е някой колега, който е ползвал услугите на такава фирма да сподели местоположението й и цената на услугата.Става въпрос за рязане на дърво (дебелина около 1 см.) П.П. Сайтовете, които излизат с чичко Гошко съм ги прегледал вече, но ако тръгна да звъня на всичките телефони ще ми излезе по-евтино да си го режа сам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лазерно рязане
Collapse
X
-
Re: Лазерно рязане
Слав написа:Пускам темата тук, защото смятам раздела за най-популярен. Ако някой модератор реши, че не й е мястото тук да я мести Молбата ми е някой колега, който е ползвал услугите на такава фирма да сподели местоположението й и цената на услугата.Става въпрос за рязане на дърво (дебелина около 1 см.) П.П. Сайтовете, които излизат с чичко Гошко съм ги прегледал вече, но ако тръгна да звъня на всичките телефони ще ми излезе по-евтино да си го режа самFIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
-
Re: Лазерно рязане
Слав написа:Пускам темата тук, защото смятам раздела за най-популярен. Ако някой модератор реши, че не й е мястото тук да я мести Молбата ми е някой колега, който е ползвал услугите на такава фирма да сподели местоположението й и цената на услугата.Става въпрос за рязане на дърво (дебелина около 1 см.) П.П. Сайтовете, които излизат с чичко Гошко съм ги прегледал вече, но ако тръгна да звъня на всичките телефони ще ми излезе по-евтино да си го режа сам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар