проблемчето е следното-реших да закача лаптопа към кабела за интернет връзка на домашния комп. и след отваряне на нет ми излезна следното на екрана-"Услугата ЛАН интернет предоставяна от ............ не е разрешена от този компютър.Моля обадете се на дадените телефони......"та въпроса ми е дали проблема е в настройките на лаптопа/за първи път го вързвам към кабел/или да звънкам на доставчика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за връзка с интернет
Collapse
X
-
Аз направих същата процедура преди два-три месеца. Просто занесох лаптопа в офиса им и те ми го оправиха. И сега като ръгна кабела и в лаптопа и в настолния комп нета си работи. Лелката в офиса прави записва там някви мак адреси и не знам си какви други не ги разбирам много.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Взимаш MAC адреса от първия комп и го тургаш на лаптопа. Не казваш с каква операционна система си и ще гадая: http://www.nthelp.com/NT6/change_mac_w2k.htmБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Re: Малко помощ за връзка с интернет
vaskobravo написа:проблемчето е следното-реших да закача лаптопа към кабела за интернет връзка на домашния комп. и след отваряне на нет ми излезна следното на екрана-"Услугата ЛАН интернет предоставяна от ............ не е разрешена от този компютър.Моля обадете се на дадените телефони......"та въпроса ми е дали проблема е в настройките на лаптопа/за първи път го вързвам към кабел/или да звънкам на доставчика.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:vaskobravo написа:проблемчето е следното-реших да закача лаптопа към кабела за интернет връзка на домашния комп. и след отваряне на нет ми излезна следното на екрана-"Услугата ЛАН интернет предоставяна от ............ не е разрешена от този компютър.Моля обадете се на дадените телефони......"та въпроса ми е дали проблема е в настройките на лаптопа/за първи път го вързвам към кабел/или да звънкам на доставчика.Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:...Питам дали трябва да направя някакви настройки на лаптопа или задължително трябва да звънна на доставчика!Благодаря на колегите за бързите отговориSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар