Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странно обаждане по мобилния..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странно обаждане по мобилния..

Преди малко , по-точно в полунощ ми звъннаха от мобилен глобулски номер , като се чуваше глас който провлачва неразбираеми думи и някакъв смях на други хора в стаята , личеше си че е някаква шега.Добре, че не събудиха малката.В случая не е странно , че звънят , а това, че не си крият номера.Такова нещо не ми се е случвало от много години, макар че работя с хора и мобилният ми го има на много места.Неприятно е наистина.Бих искала да попитам ако някой от колегите знае как мога да проверя на кого се води номера или ако е на някой колега да не задълбавам нещата.Исках да пусна темата, за да разбера дали някой не си е направил шега

Няма как да разбереш на кого е!

Коментар

coolboby написа:
      Няма как да разбереш на кого е!
      защо, нали всички номера са регистрирани

Коментар

Няма как да го разбереш.Всъщност има, ако имаш познат в Глобул(ако не си е прехвърлил номера) и го помолиш да го "чукне" в системата, уж да види дали има сметка(ако е на договор). Разбира се това не е особено етично, но пък ако го приемаш като тормоз... Щом е еднократно може да е грешка, на мен често ми се случва да търсят някой друг. Даже 2-3пъти ми се е случвало като вдигна директно някой да започне да си излива проблемите, какво остава късно вечер някой подпийнал да е нащракал случаен номер или случаен от указателя

Коментар

ми човека почти мучеше, не ми се вярва да беше препил толкова , ама после го набрах и ми отхвърлиха разговора, не съм звъняла повече , иначе имам приятелка, която работи точно в глобул, благодаря за съвета

Коментар

винаги има начин да се разбере кой се обадил

Коментар

strajaro написа:
              винаги има начин да се разбере кой се обадил
              как

Коментар

утре като пием кафе ще ти споделя

Коментар

ок, благодаря ти страж

Коментар

И аз имам идея! Но за съжаление съм дневна цял ден.Ако не проработят вашите чалъми,аз ще ти споделя един.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      И аз имам идея! Но за съжаление съм дневна цял ден.Ако не проработят вашите чалъми,аз ще ти споделя един.
                      ще ми бъде полезно да разбера

Коментар

по принцип жените не са никак любопитни
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

В зората на мобилните комуникации получих така 2-3 грешни повиквания и оттогава нощем си изключвам телефона и по този начин съм имунизиран от грешни обаждания, когато си почивам.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

може да е набран погрешно- да е седнал човека и да се е натиснал някой бутон и хоп- ти. случвало ми се е няколко пъти. за разбирането на номера- нищо сложно не е, ако имаш познат в глобул не им е грам проблем, само че трябва да ти е близък, чче ги държат изкъсо. иначе имаше преди време един линк за проследяване на мобилния телефонен номер- можеш да видиш дори къде се намира Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Нали вече и на тези номера на ваучер се регистрират имената на абонатите, не е нужно да си на договор. А между другото може да е някой таен обожател.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                              X