Преди малко , по-точно в полунощ ми звъннаха от мобилен глобулски номер , като се чуваше глас който провлачва неразбираеми думи и някакъв смях на други хора в стаята , личеше си че е някаква шега.Добре, че не събудиха малката.В случая не е странно , че звънят , а това, че не си крият номера.Такова нещо не ми се е случвало от много години, макар че работя с хора и мобилният ми го има на много места.Неприятно е наистина.Бих искала да попитам ако някой от колегите знае как мога да проверя на кого се води номера или ако е на някой колега да не задълбавам нещата.Исках да пусна темата, за да разбера дали някой не си е направил шега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно обаждане по мобилния..
Collapse
X
-
blondi_74Етикети: –
-
blondi_74
Коментар
-
Няма как да го разбереш.Всъщност има, ако имаш познат в Глобул(ако не си е прехвърлил номера) и го помолиш да го "чукне" в системата, уж да види дали има сметка(ако е на договор). Разбира се това не е особено етично, но пък ако го приемаш като тормоз... Щом е еднократно може да е грешка, на мен често ми се случва да търсят някой друг. Даже 2-3пъти ми се е случвало като вдигна директно някой да започне да си излива проблемите, какво остава късно вечер някой подпийнал да е нащракал случаен номер или случаен от указателя
Коментар
-
blondi_74
ми човека почти мучеше, не ми се вярва да беше препил толкова , ама после го набрах и ми отхвърлиха разговора, не съм звъняла повече , иначе имам приятелка, която работи точно в глобул, благодаря за съвета
Коментар
-
blondi_74
-
blondi_74
-
blondi_74
popara801 написа:И аз имам идея! Но за съжаление съм дневна цял ден.Ако не проработят вашите чалъми,аз ще ти споделя един.
Коментар
-
може да е набран погрешно- да е седнал човека и да се е натиснал някой бутон и хоп- ти. случвало ми се е няколко пъти. за разбирането на номера- нищо сложно не е, ако имаш познат в глобул не им е грам проблем, само че трябва да ти е близък, чче ги държат изкъсо. иначе имаше преди време един линк за проследяване на мобилния телефонен номер- можеш да видиш дори къде се намира Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Нали вече и на тези номера на ваучер се регистрират имената на абонатите, не е нужно да си на договор. А между другото може да е някой таен обожател.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар