Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лек коментар с капка благородна завист...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoadBoydenito_trgRacer GTcenitelgelewDEYAN IYIPredatorsiVINЯ всички които съм изброил и се обаждат подготвени/неподготвени в темата кажат на колко от националните срещи са присъствали.Краси на срещата може да донесеш едно стикерче за Марчето.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ще си позволя да изкажа мнение и аз.Според мен главната причина за малкото хора на националите срещи/Италфеста е това, че огромен(да не кажем преобладаващият) процент от потребителите на форума са избрали марката чисто прамагматично - няма какво да се лъжем, сред преобладаващото мнение е, че италианските автомобили се чупят лесно, откъдето е ниската им цена спрямо сравними модели на други марки. Също и като поддръжка са на оптимално ниво - определено не може да се каже, че е скъпа. Та значи потенциалният посетител на срещите(потребител на форума) е избрал колата си не от някаква любов към марката, а чисто по икономически причини. Как да се очаква от тях да се вдигнат от единия край на България в другия...Точно защото Фиат се избира по-скоро от разума, а не от сърцето според мен и новите коли във форума се броят на пръстите на ръката(в последно време и на двете ). Като по-голямата част са купени от хора имали или все още имат други Фиати.При Бмв форума не става въпрос за финансови възможности(приемам, че го има и този момент, но не е основния). Преобладаващият процент от техните потребители са буквално завладяни от марката, дават и последните си пари(условно казано) за някакви доработки по колите. Когато избират кола не търсят нещо евтино, с евтина поддръжка, а напротив търсят точно и само БМВ...А за колегите, които се впускат да организират не мога да кажа нищо, защото не ги познавам, но има достатъчно теми за срещи, в които са могли да се изявят... То се вижда кой всеки път се занимава...Надявам се да ме разберете правилно, не искам да обидя колегите, които наистина приемат марката като нещо повече, но просто те са много малка част от форума, аз също не мога да се впиша. Идеята на обобщението ми е, че не може да се очакват срещи с голям брой посетители, просто защото "феновете"(не харесвам тази дума, но в момента не мога да намеря по-подходяща) са малка част от форума...

Коментар

fihi написа:
        RoadBoydenito_trgRacer GTcenitelgelewDEYAN IYIPredatorsiVINЯ всички които съм изброил и се обаждат подготвени/неподготвени в темата кажат на колко от националните срещи са присъствали.
        Ванка, тук си в лека грешка . Predatorsi (Симеон) е бил поне на една национална среща и е редовен на регионалните срещи в Пазарджик.Я сега да се върна на началото на темата и да попитам какво се очаква да направим женените с деца, защото някои явно смятат, че ние сме причина за по-слабата посещаемост на срещите в сравнение с тези на БМВ?
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Predatorsi написа:
          Напълно съгласен!!!Но за съжаление има и много детски г*зове във форума ,които гледат само как да се заядат или да спамят...Което е жалко де...Няма как да очакваме да идват те по срещите!!!
          То и при БМВ-форума е така. Даже на един от последните им събори беше станал един кьотек, поправете ме ако греша :D
          N.Y. State of Mind

Коментар

snake написа:
            fihi написа:
            RoadBoydenito_trgRacer GTcenitelgelewDEYAN IYIPredatorsiVINЯ всички които съм изброил и се обаждат подготвени/неподготвени в темата кажат на колко от националните срещи са присъствали.
            Ванка, тук си в лека грешка . Predatorsi (Симеон) е бил поне на една национална среща и е редовен на регионалните срещи в Пазарджик.Я сега да се върна на началото на темата и да попитам какво се очаква да направим женените с деца, защото някои явно смятат, че ние сме причина за по-слабата посещаемост на срещите в сравнение с тези на БМВ?
            Много се чудих дали да пиша Predatorsi и VIN, защото знам за активността им във форума и на регионалните срещи(най-вече). Ако някой се почуства засегнат моля за извинение! Не това беше целта на поста ми.
            Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
              RoadBoydenito_trgRacer GTcenitelgelewDEYAN IYIPredatorsiVINЯ всички които съм изброил и се обаждат подготвени/неподготвени в темата кажат на колко от националните срещи са присъствали.Краси на срещата може да донесеш едно стикерче за Марчето.
              От една година и малко кажи речи ходя по регионалните срещи и съм от редовните посетители,напоследък не съм но нямам свободно време за съжаление.Познаваме с колегите от пловдив и стара загора.На Italian track day съм бил.Активността в форума не е критерий за посещаемост на сбирките-много хора си пишат но дори и не са идвали да се покажат кои са.
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                fihi написа:
                От една година и малко кажи речи ходя по регионалните срещи и съм от редовните посетители,напоследък не съм но нямам свободно време за съжаление.Познаваме с колегите от пловдив и стара загора.На Italian track day съм бил.Активността в форума не е критерий за посещаемост на сбирките-много хора си пишат но дори и не са идвали да се покажат кои са.
                Човек, не се обиждай, но ми кажи колко хора от Пловдив идват по националните срещи(включая и теб).Понякога само желание не е достатъчно, иска се и действие.
                Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                  Човек, не се обиждай, но ми кажи колко хора от Пловдив идват по националните срещи(включая и теб).Понякога само желание не е достатъчно, иска се и действие.
                  Така е прав си.Хората са малко да не кажа един двама.
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

paralesa написа:
                    колеги,къде сте тръгнали да се равнявате точно пък с бмв Ония повечето са пъпчиви келеши,които още преди да имат книжки,знаят каква кола искат-бмв заради евтната цена и задното! Измислени дрирфтари А повечето хорица каращи фиат,си купуват точно тази кола,заради ниската цена ,кола за да им служи за да се придвижват от тА до т.Б,няма го фанатизма на келешете със задното...!
                    това е тъпо...има много келеши и с фиати, и то доста повече, точно заради ниската цена на фиатите "бегачки" и да не почвам точно аз да казвам кое е по-евтино и кое колко нерви струва... защото моя фиат за 3 години удари 15 бона... а колко нерви само аз си знам...Нека запазим добрия тон към всички марки, а категоризациите и общите знаменатели са ми най-отвратителни...
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

с този стикер съм, защото е от друг форум. просто добавих отдоло www.fiat-bg.org, защото вече е единствения фиат форум който посещавам. на колко срещи съм ходил? на нито една (изключвам регионалните) от както съм с фиат-а мина само пролетната среща. На пунто срещата също не можах да отида, но както казах буквално до последния ден пропагандирах
                      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Момчета сега слушайте какво ще ви кажа ,защото на тема Сдружението съм много чуствителен! Всички, които пишете сега тук с малки изключения (те се знаят, кои са) просто не само, че нямате право да обвинявате, ами и въобще да пишете по този въпрос! (вие знаете, кои сте и защо не трябва да го правите)! И за да не съм много груб ще ви кажа една алтернатива (за недоволните) купувате си по едно БМВ- си си решавате проблема, само че се опасявам, че и там ще сте същите драскачи! Нищо лично към никой! (изразих собственото си мнение)Успех
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

А така, пропагандирайте ги още тия ИЗМИСЛЕНИ срещи по модели, после чакайте да ви дойдат 2000 коли и 7000 гости на ФИАТ-среща. Някои не карат ФИАТ, някои карат пунто, други Купе, трети не знам си какво... ама Фиати не карат - защо да ходаят на среща?! Ще ви помоля от тук нататък да не използвате в мненията си обидни думи и квалификации по адрес на който и да е друг автофорум, било то БМВ, Опел, или Бентли. Дори няма провокация в нашия форум от страна на други такива, за да ги наричате келеши, пъпчиви тийнейджъри, и други. С изключение на един, който беше предупреден за това. Благодаря ви. Поздравявам специално колегата nnikin, който ако не се лъжа - нямаше дори едно, или имаше само едно мнение във форума, не познаваше ЕДИН човек, но дойде на Национална среща със своята Линеа! Поздрави и уважение за него!

Коментар

......чакаи да видим ще повтори ли, да не е било само от мерак
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Изчетох доста дивотии след поста си,явно от неразбрали,затова да поясня:1 НЕ целях да обидя бмв форума,най-малкото познавам няколко от тия "келеши" и знам те колко си ценят колите!Пък и не всички с бмв са такива.2 сравняваме немска с италянска марка,в държава изцяло подчинена на предразсъдъците,че фиат е синоним на чупливо,а WV,bmw,mercedes,audi, и т.н. на издръжливост...Не си кривете душите и част от вас дори смятат немските марки за по-добри....А това,че българина няма да разбере,че предразсъдъците му край нямат ми е ясно.3 явно,не е станало ясно,че имам предвид друго-бмв е страст за водачите си,за 90% от тях поне,а фиат? Че я погледнете колко много фиати има по улиците ,които не пишат изобщо във форума ни...Ще дам пример в търновско-смея да твърдя,че познавам почти всички пишещи активно в региона ни,и сме не повече от 20-25 души,а на улицата всяка пета кола е фиат(поради преди изброените неща-ниска цена и поддръжка) кажете колко пенсионери с бмв стее виждали? Аз съм виждал един с някаква антика,но съм виждал и поне 30 пенсионера с фиатки-най-често пунто и типо,тук там мареа,темпра,брава... е такива пенсинери ходят ли по срещи според вас? 4 Не само сравнението с бмв не е в наша полза,подобни са данните и за хонда примерно,с тая разлика,че там във форума им вероятно има 2 пъти по-малко членове отколкото при нас,но и те събрани от една дума-страст!!! Е признайте си вие защо си купихте фиат? Лично мен не ме е срам да кажа,че се влюбих в колата и затова,НО не търсех фиат,а опел...защо ли-ами прагматизъм и скрупули. Е отърсих се от тях,но какво от това....Факт е,че ако фиат-а не бе по-евтиния вариант,нямаше да карам мареа а астра или вектра!А тия от бмв форума,говорят за дриф още отпреди да имат книжки. С един колега си купихме колите почти по едно време-...търсех и не гледах САМО една марка ,а всичко отговарящо на критериите голяма,смейна кола на добра цена с дата на раждане поне 95-та 96-та...Аз взех моята,преди неего,макар той да търсеше кола два месеца преди мен...Но той търсеше САМО едно-хонда сивик,купе с мотора 74кв само заради една думичка-страст!!!!!Не ми се обиждайте не ме оплювайте,но малко от нас притежават страстта на тия с бмв-тата към колата си!!!
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

това вече е друго нещо...Аз също винаги съм си мечтал за БМВ, имал съм и сеат, и фиат, който много обичах, но така и не спря да ме изнервя, може и късмет да е било.. Повечето от вас знаят как съм го поддържал и да си кажа честно ме е яд, че го харизах за сегашното БМВ...пп и второ, съгласен съм, че доста простаци карат БМВ-та, но все пак, не всяко БМВ е карано от простак... Просто не е хубаво да се заклеймява марка (а това го правят по всички вестници, форуми, няма общо с поста на колежката Паралеса), защото едва ли не, в България караш ли БМВ те мислят веднага за мутра, хулиган, простак, "рейсър" и тъй нататък...Пък в този форум съм срещнал толкова много свестни хора и за това продължавам да си пиша тук
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X