Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лек коментар с капка благородна завист...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    колеги,къде сте тръгнали да се равнявате точно пък с бмв Ония повечето са пъпчиви келеши,които още преди да имат книжки,знаят каква кола искат-бмв заради евтната цена и задното! Измислени дрирфтари А повечето хорица каращи фиат,си купуват точно тази кола,заради ниската цена ,кола за да им служи за да се придвижват от тА до т.Б,няма го фанатизма на келешете със задното,съответно повечето каращи фиат,дори не са чували за форумите. И за пример мога да ви дам комшията ми-кара браво тд100. Не е лош човека,ама интернет има ли не знам,а за форум не е и чувал,няма да и влезе,дори да може,просто него друго го развлича!Няма база за сравнение,изобщо дори!
    с 2 думи искаш да кажеш че случайно са ни паднали от някъде тия фиати и ги караме просто защото няма какво друго или отиваме в автокъщата купуваме най-евтиния фиат просто защото ще се предвижваме от т,А до т.Б и случайно е и изпаднал тоя форум еи така между другото като нямаме време да се ровим вътре ... за мен колата ми не е само средство за предвижване а и да си правя кефа да си карам с 20 и да ми се вози гъза без смисъл по улиците и да с кеф бих отишъл на истинска национална среща в която ще има 2000 коли ама на... Защо на БМВ дори и в рекламата по tv-то казват -"членуваме във форуми" или нещо подобно и кадър от срещите им защо не във фиат не сложат такова нещо .. защото защо?
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Миии, добре де, щом е толкова лесно, щом знаете как се прави, щом имате желание и възможност - ХАЙДЕ организирайте подобна среща

Коментар

VIN написа:
        На фона на 21368 регистрирани във форума 1% от тях е достатъчен за добра среща
        То че е достатъчен е ясно ама къде са.Много от тези дето са с претенции и само лялят само по темите за да си дигат статуса не са дошли и на една среща.А след проведена такава започват да критикуват организацията.Ами ако ви се струва толкова лесно вземете и направете една среща да видите как е и после мрънкайте.А преди да почнете да мрънкате идете поне на няколко срещи поне да ви видят и други мрънкалници за да знаят после по кого мрънкат.
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Kuku написа:
          Миии, добре де, щом е толкова лесно, щом знаете как се прави, щом имате желание и възможност - ХАЙДЕ организирайте подобна среща
          Кики нали знаеш кога ще стане това- НИКОГА

Коментар

То тука по един глас за форума никои не пуска, че опелци ни размазаха вече колко пъти вие за срещи ми говорите

Коментар

VIN написа:
              То тука по един глас за форума никои не пуска, че опелци ни размазаха вече колко пъти вие за срещи ми говорите
              Кажи им го да си да си знаят

Коментар

работата тръгна на спор... верно че тия с "БМВ"тата са се фанатизирали покрай тва задно... ама ние кво.... всички хора които познавам, които са карали или карат италианец са си супер надъхани по колиците...споменахте за италфеста... 4е кога е тва нещо... ако някой не ми каже " абе знаеш ли чух че ще има така и така..." от никъде няма да разбера. и защо става цялата работа... илиза че другите колеги са по сплотени и по организирани от фиат-аджиите.тук искам да поздравя инициаторите на Пунто събора. (първия събор на модел за който бях чувал) за съжаление бях възпрепятсван с посещението... но не спрях апела и пропагандата...с листовки, флаери и дори непринудени разговори по улицата....за фианал - както се казва "има ли желание има и начин... няма ли желание има оправдание"
                Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

аз ще се изкажя след срещата на копринка

Коментар

strajaro написа:
                    защото сме несериозниаз бях на пунто среща в сопот и бяхме не повече от 15 коли
                    И аз бях там.И на Купе среща бях,ама на отделни модели няма как да стане.Единствено на Италфес когато се инициира може да се събереме,но наистина мястото е от голямо значение.А и все пак БМВ карат по-заможните хора и мисля,че е нормално да се събират навсякъде.Можем и ние да го направим,но трябва да сме по-постоянни.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

идеята е нещо на национално ниво. ходил съм на регионални срещи (само от един град) където посещаемостта е пове4е от пролетната среща на нашия форум да речем... и още нещо... всички знаете че има още един "фиат форум (клуб) българия" пичовете си организират срещи... тук се организират срещи... и кво става....
                      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

добре де, като има два фиат-форума, що не се съберат двата в един, хем ще бием опелците по гласове, хем на националните срещи ще сме повече, честно казано не съм много наясно с организацията на форумите, затова само питам, но след като е една и съща марка с едни и същи идеи...

Коментар

blondi_74 написа:
                          добре де, като има два фиат-форума, що не се съберат двата в един, хем ще бием опелците по гласове, хем на националните срещи ще сме повече, честно казано не съм много наясно с организацията на форумите, затова само питам, но след като е една и съща марка с едни и същи идеи...
                          Абе не ти и трябва поне от това,което знам аз е дълга за разправяне.Като цяло нашият форум е най-развития и богат на инфо.Благодарности.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

blondi_74 написа:
                            ...добре де, като има два фиат-форума, що не се съберат двата в един...
                            Да не се чува Не пипай стари рани

Коментар

blondi_74 написа:
                              Не са два, а са минимум три. На теория са и повече. В началото беше само един. Събирането в един е мисия невъзможна. Не се е появил тоя месия, който да го осъществи.
                              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Малеее що глупости изчетох.......Колеги,среща се прави с хора обичащи колите си.Имате ли си идея какви условия изисква подобен род събитие?Говорим за намиране на финансиране,избор на подходящо за целта място,осигуряване на присъствие на институциите и тн.Имате ли бегла идея?Има един Италфест който отговаря на всички критерии за подобно събитие,но няма толкова голям брой фенове.Кой трябва да доведе феновете?Хората грижещи се и поддържащи форума ли?Един истински фен не би ревал че,"Ми то това на майната си" или "Ми аз няма да дойда щото....".Би си запалил ФИАТ а и отишъл и на другия край на България.В това отношение свалям шапка на Живко от Варна.Другото непонятно за мен е организирането на срещи по модели?Защо така колеги?Нима има значение дали карам пунто,мареа,купе,браво и тн. Та нали сме ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Де сте чували за среща на БМВ 3,5,1.Скоро пак ще има Италфест,и се надявам че тогава няма да има писане на оправдания и недоволстване от мястото на срещата,а ще има истински фенове от цялата страна.ПП.RoadBoy един съвет лично към теб.Смени го тоя стикер на задното стъкло,нещо не ми се вързва със форума в който пишеш в момента.Ако имаш път към Бургас ми се обади да ти даря един стикер на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X