paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек коментар с капка благородна завист...
Collapse
X
-
Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
-
VIN написа:На фона на 21368 регистрирани във форума 1% от тях е достатъчен за добра срещаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Kuku написа:Миии, добре де, щом е толкова лесно, щом знаете как се прави, щом имате желание и възможност - ХАЙДЕ организирайте подобна срещаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
VIN написа:То тука по един глас за форума никои не пуска, че опелци ни размазаха вече колко пъти вие за срещи ми говоритеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
работата тръгна на спор... верно че тия с "БМВ"тата са се фанатизирали покрай тва задно... ама ние кво.... всички хора които познавам, които са карали или карат италианец са си супер надъхани по колиците...споменахте за италфеста... 4е кога е тва нещо... ако някой не ми каже " абе знаеш ли чух че ще има така и така..." от никъде няма да разбера. и защо става цялата работа... илиза че другите колеги са по сплотени и по организирани от фиат-аджиите.тук искам да поздравя инициаторите на Пунто събора. (първия събор на модел за който бях чувал) за съжаление бях възпрепятсван с посещението... но не спрях апела и пропагандата...с листовки, флаери и дори непринудени разговори по улицата....за фианал - както се казва "има ли желание има и начин... няма ли желание има оправдание"Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
strajaro написа:защото сме несериозниаз бях на пунто среща в сопот и бяхме не повече от 15 колиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
идеята е нещо на национално ниво. ходил съм на регионални срещи (само от един град) където посещаемостта е пове4е от пролетната среща на нашия форум да речем... и още нещо... всички знаете че има още един "фиат форум (клуб) българия" пичовете си организират срещи... тук се организират срещи... и кво става....Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
blondi_74
добре де, като има два фиат-форума, що не се съберат двата в един, хем ще бием опелците по гласове, хем на националните срещи ще сме повече, честно казано не съм много наясно с организацията на форумите, затова само питам, но след като е една и съща марка с едни и същи идеи...
Коментар
-
blondi_74 написа:добре де, като има два фиат-форума, що не се съберат двата в един, хем ще бием опелците по гласове, хем на националните срещи ще сме повече, честно казано не съм много наясно с организацията на форумите, затова само питам, но след като е една и съща марка с едни и същи идеи...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
blondi_74 написа:добре де, като има два фиат-форума, що не се съберат двата в един, хем ще бием опелците по гласове, хем на националните срещи ще сме повече, честно казано не съм много наясно с организацията на форумите, затова само питам, но след като е една и съща марка с едни и същи идеи...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Малеее що глупости изчетох.......Колеги,среща се прави с хора обичащи колите си.Имате ли си идея какви условия изисква подобен род събитие?Говорим за намиране на финансиране,избор на подходящо за целта място,осигуряване на присъствие на институциите и тн.Имате ли бегла идея?Има един Италфест който отговаря на всички критерии за подобно събитие,но няма толкова голям брой фенове.Кой трябва да доведе феновете?Хората грижещи се и поддържащи форума ли?Един истински фен не би ревал че,"Ми то това на майната си" или "Ми аз няма да дойда щото....".Би си запалил ФИАТ а и отишъл и на другия край на България.В това отношение свалям шапка на Живко от Варна.Другото непонятно за мен е организирането на срещи по модели?Защо така колеги?Нима има значение дали карам пунто,мареа,купе,браво и тн. Та нали сме ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Де сте чували за среща на БМВ 3,5,1.Скоро пак ще има Италфест,и се надявам че тогава няма да има писане на оправдания и недоволстване от мястото на срещата,а ще има истински фенове от цялата страна.ПП.RoadBoy един съвет лично към теб.Смени го тоя стикер на задното стъкло,нещо не ми се вързва със форума в който пишеш в момента.Ако имаш път към Бургас ми се обади да ти даря един стикер на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар