Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лек коментар с капка благородна завист...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Съгласен съм и с Пасарела, че в болшинството си не сме фенове, караме фиат, защото това можем да си позволим.
    Добре е да се повдигне и темата за това - с какво Фиата е евтин? С първоначалната покупна цена или като цяло? Защото, по първият признак - е евтин. По вторият е една от най-скъпите коли!Защото не е едно и също нещо да поправиш едно нещо струващо 20 лева 10 пъти за периода в който имаш колата, или да го поправиш един път, но пък да струва 100 лева.Твърдя и потвърждавам, че италианските автомобили са най-скъпите за поддръжка. Нека един от този форум да вдигне ръка и да каже в кой момент фиата е бил 100% изправен? Без никакво проблемче. Няма такъв момент, това е. Тогава кое му е евтиното!?

Коментар

"Твърдя и потвърждавам, че италианските автомобили са най-скъпите за поддръжка. Нека един от този форум да вдигне ръка и да каже в кой момент фиата е бил 100% изправен? Без никакво проблемче. Няма такъв момент, това е. Тогава кое му е евтиното!?" отностно това писане от теб-Колега поддържал съм 10 годишен пасат, 10 годишно бмв 3 и едно рено клио пак 10 годишни-опр фиат са по евтини за подръжка.А за изправност няма кола коята да не се разваля просто някой коли се правят малко по здрави,но не и неразваляеми.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Ако искате да се оплаквате от доходите си, от надеждността на ФИАТ или да смятате колко скъп излиза, отворете друга тема, моля ви.Тук някои се опитваме да дадем конструктивни предложения.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

[quote="Lane Staley"]
          Immortal написа:
          Lane Staley написа:
          Поради тези причини и не повторих. Ако събирането на форума беше някъде на писта - да има някоя друга гонка, да поразгледаш коли, да поговориш с колегите на място, до колата, която е нещото което непосредствено ни свързва, тогава би имало смисъл. Би било забавно и за неангажираните с форума половинки. Да имаш почти ден да се опознаеш с колегите, а вечерта да продължиш на масата с тези, с които си намерил общи теми.Предполагам ще кажете "Ами като много знаеш - организирай" Ще споделя само следното - винаги е добре да се вслушаш в съвет. Може да не го приемеш, но се вслушай. Мисля, че форумът малко го е страх да разбере, че е голям форум - че може би има начини да събере повече хора. А това става с атрактивни неща - вечеринките са за форумите от 15-20 души.Мое мнение. И без завист към БМВ форумът - човек е такъв, за какъвто се мисли. Те се мислят за големи.
          Пешо, бях написал един дълъг пост, но го изтрих. Само ще кажа, че не си прав. Всичко което си го написал в един или друг период от живота на форума се е правило. Резултатът е същия.(Точно пък неангажираните с форума половинки ще са "очаровани" да стоят цял ден на една писта покрай коли. Да бе, да!)
          Да, биха стояли и гледали. Защо си мислиш, че няма да се кефят ако има 20-30 наточени коли? Да се повозят в някое 200+ коня Типо? Или дори да им организираме състезание точно за тях? Варианти има.За мен масата не е интересна. По тази причина не идвам. Ако решите да направите нещо подобно на онова, което написах бих дошъл. А така, ще ме прощавате, но събирането с малко се различава от екскурзиите организирани от регионалните пенсионерски клубове. А за това още ми е рано [/quotнапълно съгласен заставам зад мнението ти на 20 год съм кви маси кви кръчми ние сме най вече автомобилен форум не форум женени с деца винаги съм го казвал
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Immortal написа:
            Lane Staley написа:
            Да, биха стояли и гледали. Защо си мислиш, че няма да се кефят ако има 20-30 наточени коли? Да се повозят в някое 200+ коня Типо? Или дори да им организираме състезание точно за тях? Варианти има.За мен масата не е интересна. По тази причина не идвам. Ако решите да направите нещо подобно на онова, което написах бих дошъл. А така, ще ме прощавате, но събирането с малко се различава от екскурзиите организирани от регионалните пенсионерски клубове. А за това още ми е рано
            Стига бе! Мойта изпада в дива паника ако километража покаже трицифрена скорост. В Делтата категорично отказва да се вози, заради "огромното" ускорение (132 к.с.). Само веднъж се е качвала в на комшията бившата Делта HF Интеграле (200+ к.с.) и слезе с разтреперани колена и проговори след 30 минути. И определено НИКОГА няма да седи на писта и да гледа коли.Не знам за вашите половинки, ама аз съдя по мойта Ела поне на един Италфест, и ще видиш и гонки, и майсторско шофиране, и тунинг шоу... ама с Рендето няма да те пуснат да влезеш http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/italfest2009/
            Брато не е точно така с мойта мацка си ходим често на летището на гонки возил съм я в EVO 10 -тка Е500 coupe и какво ли още не и се кефи супер яко като силните коли и "чупят" кръста с 2 думи обича скороста и истинските коли и да с кеф би дошла на фиат среща с 200 коли и би стояла цял ден ...
            Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Искате ли да направим клубна среща на пистата в Серес?!Таксата за участие е 50 Евро, хотелите започват от 25 Евро за един човек, а разстоянието то София е 250км. в едната посока!Кой е навит?!ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ОТКЛОНЕТЕ ОТ ТЕМАТА И СТЕ ЗА МУСТАКА!!!

Коментар

Kuku написа:
                Искате ли да направим клубна среща на пистата в Серес?!Таксата за участие е 50 Евро, хотелите започват от 25 Евро за един човек, а разстоянието то София е 250км. в едната посока!Кой е навит?!ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ОТКЛОНЕТЕ ОТ ТЕМАТА И СТЕ ЗА МУСТАКА!!!
                ?Mай не тъприм чуждо мнение?

Коментар

Ако не търпях чуждо мнение, щях да съм изписал един куп глупости, както правите повечето в тази тема и след това да я заключа Аз обаче преместих мненията за "Мерцедес" и прочие в темата за скъпата поддръжка на "ФИАТ" и просто ви предупреждавам ТУК да пишете за срещите на сдружението!Освен това ви предложих алтернативен вариант за състезания, щом толкова напирате за писти и състезания, но вместо да го обмислиш, ти бързаш да се заяждаш - защо?! Не ви ли харесва идеята да отидете на истинска писта и да направите истинско състезание с боксове, реални времена, класиране, награждаване, снимки, репортажи?!Това ли искате или какво?

Коментар

Lane Staley написа:
                    Kuku написа:
                    ?Mай не тъприм чуждо мнение?
                    аз съм навит!!!

Коментар

супер спекла стана работата.... къв е смисъла да се заяждаме.... МАМКА МУ БЪЛГАРСКА РАБОТА... защо сме такива.... въпрос на приоритети... тва е... аз лично се кефя на намахани коли (ходя на тунинг срещи) но в същото време харесвам фиат форума... искам да се събирам със "себеподобни" но уви..........
                      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Kuku написа:
                        Ако не търпях чуждо мнение, щях да съм изписал един куп глупости, както правите повечето в тази тема и след това да я заключа Аз обаче преместих мненията за "Мерцедес" и прочие в темата за скъпата поддръжка на "ФИАТ" и просто ви предупреждавам ТУК да пишете за срещите на сдружението!Освен това ви предложих алтернативен вариант за състезания, щом толкова напирате за писти и състезания, но вместо да го обмислиш, ти бързаш да се заяждаш - защо?! Не ви ли харесва идеята да отидете на истинска писта и да направите истинско състезание с боксове, реални времена, класиране, награждаване, снимки, репортажи?!Това ли искате или какво?
                        Защото предложението ти е йезуитско и всеки с глава на раменете го знае. Поне да не беше писал цените, та малко от малко да си помислим, че си сериозен. Все пак знаем, че отделянето на подобни суми не е по силите на голяма част от посетителите тук. Виж Кики, и аз умея да споря, не съм вчерашен, знам как да извъртя спора в посока, която ми оттърва, но в случая е ненужно. Дадох ви едно предложение, обосновах се защо не посещавам срещите. Показах ви коментар на организатор от друг автофорум.АКо искаш - замисли се над предложението, ако ли не - майната му, аз варианти за приятн изкарване имам много, ще преодолея празнотата от липсата на срещи на ФИАТ форума.

Коментар

Lane Staley написа:
                          Защото предложението ти е йезуитско и всеки с глава на раменете го знае. Поне да не беше писал цените, та малко от малко да си помислим, че си сериозен. Все пак знаем, че отделянето на подобни суми не е по силите на голяма част от посетителите тук.
                          Какво им е на сумите? Джобни пари. Казваш в тази тема да не се оплакваме от доходите си, а ти правиш същото. И няма как да бъде иначе, всичко опира до пари. Ако смяташ, че твоето конструктивно предложение е панацея, грешиш. И на други хора доста преди теб им е хрумвало подобно нещо и е имало срещи, които акцентират точно на гонките на истинска писта. Поинтересувай се и ще разбереш, че е имало такива срещи. И колко хора бяха на тези срещи? Пак 20-ина коли, колкото и на другите.На един му пречели женените с деца , на друг не му харесвало, че срещите били в стил вечеринка, трети, четвърти, мнения много. Няма универсален формат, който да се хареса на всички. Но със сигурност всичко опира най-вече до пари.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е нали има Италфест.Защо не присъствате на него,има всичко от вашето искане(писта,гонки,тунинг и тн.)?Всичко се прави и организира с пари.Как се организира такова събитие и колко струва могат да кажат организаторите.Но във форум с 21436 потребителя има едва около 20 които са членове на сдружението и плащат членски внос.Има теми за подобен род събития организирани и от други приятелски форуми.Пускат се теми и при нас.Но интерес има от много малко потребители.Пример:1.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=560192.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55377И още доста подобни ако се разровя още в раздела "Срещи и мероприятия"Ето и темата от Италфеста,има всичкото това за което пишете по горе.Дано да има и повече присъстващи.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, аз това им го написах по-горе, ама нали трябва да се пишат глупости по форумите.На нито една среща не са дошли, а реват че не им харесвало по срещите.Разбирам да сте дошли на 3-4 срещи и да обобщавате, че не ви харесват, ама не, пишат хора, които никога не са стъпили на нито една среща (или само на 1).Какво да се прави на срещите се определя от тези, които присъстват на тях.При условие, че на срещите идват само "женени с деца" - е, срещите ще бъдат такива, каквито на мнозинството им харесват.Няма да пиша повече. След няколко месеца е Италфеста, на който ще има вероятно пак и майсторско шофиране, и тунинг шоу, и какво ли не още. Надявам се с всички "недоволни" от срещите да се видим там (ама не вярвам).

Коментар

Snake, не се оплаквам от доходите си, доволен съм Ама някои други се оплакват, коментарът ти е показателен, че си се засегнал от казаното от мен в една друга тема. Извинявам се за което. Мисля, че като умен човек, ще разбереш смисъла на написаното от мен и ако не го гледаш през призмата на засегнатата чест ще се съгласиш.Към Имортал - може да се спори каква е причинно-следствената връзка между участниците и формата - дали формата определя участниците или участниците формата.Спирам да пиша - няма смисъл. Диалогът предполага отвореност към мнението на другия. Тук не я виждам.

Коментар

Working...
                                X