Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си поговорим малко за политика...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също не съм пропускал гласуване и смятам да не пропускам!Не, че моят глас ще даде някакъв превес, но не мога да остана без мнение !Ако не гласуваме, това не е протест, а просто оставяме друг да определя бъдещето ни!Бих гласувал за ГЕРБ /вижда ми се надежден човека/ и затова съм посочил партия извън парламента!

Коментар

Аз също винаги съм гласувал и на следващите избори пак ще гласувам.Обаче сега в анкетата не съм отговорил.тъй като сега не ми е до избори,а да отговоря с няма да гласувам ще си е откровена лъжа.

Коментар

Ми аз бих гласувал за ГЕРБ, макар че като гледам какви хора по места влизат в партията...

Коментар

Аз не обичам да споря по политически въпроси но тук гласувах за Царя , защото поне на мен ми се струва че това е единствената партия направила нещо за България дори и членството ни в НАТО! А като че ли и улиците ни бяха по закърпени от сега не мислите ли?
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
          Porsche 944 S2
          http://www.valmcrae.snimka.bg/
          http://vbox7.com/user:val_mcrae
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Брех... то и аз съм стругаро-фрезист, да взема да се пробвам за парламента ли, кво...? Наистина СРАМ! А и не е само тоя Хюдетов Мехмедов whatever he is... Едно е вярно, както повечето са написали: Всички трябва да гласуват! Но... за кого?!?!?Няма за кого да се гласува...... Всички партийки мислят единствено за своето благо, никой не го е еня за народа. Ето какво реално се случва е един 4 годишен мандат:Година 1 = Лобиране, "далавиране", облагодетелстване, строене на партийни сгради (или реконструкция), оборудване на всички депутати с лъскави возила. Дремене с вестник в парламентарните чинове. Търсене на "конфликт" с друга партия, с цел самоизява и правене на впечатление в очите на избирателите.Година 2 = Присвояване на всички възможни фондове и помощи от чужбина. Вдигане на депутатските заплати, вдигане цените на всички жизненоважни за народа услуги и средства за препитание и живот (понеже от ЕС било така). Развиване на всестранен частен бизнес, със средства предимно от държавния бюджет и регистриране на няколко фирми на чуждо физическо лице с цел точене на ДДС.Изпращане на синове и дъщери в елитни колежи и университети в чужбина, купуване на автомобил или два-три, всеки от тях струващ поне 50 хиляди лева. Следват поне два вота на недоверие - отхвърлени с мнозинство.Година 3 = Време за предприемане на нещо лично: закупуване на жилище или стореж на такова, вили по черноморието, строене на хотел в китно планинско градче или по морето, защото не остава много до края на мандата...Година 4 = "Ах, забравих че трябваше да посещавам и парламента... Утре ще си купя вестник и ще отида да поспоря и да се скарам с някой чуждопартиец - да видят че върша работа". Парламентарни циркове и дебати, следват безброй и безчет заседания и парламентарни контроли в които "уж" се дискутират и обсъждат въпроси свързани с благото на родината и народа. Следва край на мандата, започва се подготовка за нови избори.- Нещо пропуснахме ли? Ох да бе, трябваше за народа да помислим... Нищо, следващите като се наядат и нагушат както ние направихме, може да се сетят...п.с.: В анкетата гласувах за БНС. Нямам точен избор, но със сигурност ще гласувам. Винаги гласувам, вече 15 години. И ще продължавам да го правя, въпреки всичко което изтъкнах по-горе. Най-вече за да не влизат в парламента стругаро-фрезисти, манекени, артисти, ТВ водещи, моделиери, хомосексуални и други подобни твари.
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Тази анкетата е предпоставка да се изпокараме в иначе коректния форум и мисля, че мястото й е в кошчето.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                Тази анкетата е предпоставка да се изпокараме в иначе коректния форум и мисля, че мястото й е в кошчето.
                Напълно те подкрепям тук не е мястото за политически теми а теми за Фиат автомобилите.
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

snake написа:
                  И аз така мисля.Но като сме почнали - докато Българинът чака някой да го "оправи" - така ще е. Без значение кой е в парламента - Иван, Стоян или Хасан. Не повече от 5% от американците знаят кой ги управлява. Не ги и интересува. Защо ли?А ако някой го интересува как съм гласувал - убежденията ми са десни.

Коментар

Не мисля, че тази тема ще има добро развитие...Всеки да си гласува за този, за който смята, че е достоен за това. И аз съм на мнението, че всеки трябва да гласува, за да изрази позиция и отговорност. Най-малкото после като искаме отговорост на политиците за техните действия, да имаме основание да кажем "ние ви избрахме" и ние имаме право да ви дадем оценка (добра/лоша). Аз гласувах за НДСВ и пак бих го направил..Но дотук. За другите партий просто няма да е спортментско спрямо другите да коментирам и т.н. Но пак казвам не мисля, че има връзка между форума на фиат и политически въпроси.
                    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

snake написа:
                      И аз така мисля. А пък поне според мен едва ли има нещо по-скучно от политиката... може би Канал 2001!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Понеже се събраха доста мнения подкрепящи тезата, че тази тема е предпоставка да се изпокараме и поради тази причина да бъде изхвърлена в коша, съм длъжен да взема отношение като модератор. А то е:Тази тема е като всяка друга в раздел "Общи приказки" и създава предпоставки да се изпокараме не по-малко и не-повече от скорошните теми за футболна клубна принадлежност. Досега не се забелязват обаче такива тенденции, от което си правя изводите, че сме най-общо казано "големи пичове". Ето защо засега считам, че темата трябва да си остане тук. Поздрави Винаги готов да ви "модне" kiro_of_the_day
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Единствената по сериозна тема сте готови да я изхвърлите веднага. Аз невиждам досега някой с някого да се е скарал. Моля всеки който мисли, че заради темата ще се изпокараме да се обосновава. Значи според вас всики трябва да си мълчи, никой да не споделя нищо за държавата, никакви предложения и коментари... нали ние сме държавата? Вярно че това е автомобилен фен клуб но все пак темата не е в АВТО ЕЛЕКТРОНИКА а в Общи Приказки.И съвсем измеждудругото да кажа само... посещавам много форуми вкл. и другите автомобилни, но Вие сте най-разбрани и сте ми най-симпатични. При другите е някак си детска работа.

Коментар

snake написа:
                            И аз съм с вас, но все пак аман от управляващи боклуци
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

The Secret Lover написа:
                              И съвсем измеждудругото да кажа само... посещавам много форуми вкл. и другите автомобилни, но Вие сте най-разбрани и сте ми най-симпатични. При другите е някак си детска работа.
                              Така си е.Разбрани хора сме се събрали тук,явно почитателите на фиат сме си такива.

Коментар

Здравейте !Аз лично бих гласувал за ГЕРБ. За да не изпадам в противоречие с правилата на форума, по отношение на т. нар. малцинства - декларирам, че според мен ДПС няма място в Парламента и в политиката на държавата като цяло. Ще спра до тук ...Поздрави, Б. Борисов
                                Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

Working...
                                X