Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Recalls (сервизни акции)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT Recalls (сервизни акции)

Здравейте. Интересува ме някой от собствениците на FIAT купуван в България дали е бил привикван във фирмения сервиз по така наречените recalls (сервизни акции)? По-специално ме интересуват сервизните акции за Гранде Пунто - имам такова закупено на лизинг от Ауто Италия преди близо 4 години и досега никога не са ми се обаждали за такава сервизна акция. Знам че за този модел е имало поне 3 сервизни акции на Фиат в чужбина, и в един български форум прочетох постинг на собственик на Гранде Пунто, който обясняваше че го викали за втори път в сервиза.Опасявам се, че ако е имало такива сервизни акции за мойта кола, а те са пращали писмо до УниКредит които са ми лизингодатели (и собственик по талон на колата) нишката се е прекъснала (от УниКредит не са ме уведомили) и съм пропуснал съответната сервизна акция.

И нашето е отпреди горе-долу 4години, всъщност май е 2007ма. Не е викано никога за сервизна акция. Даже не съм и чувал да е имало.

Коментар

И аз не съм чул да има, да не говорим да ме канят...
      Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
      Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
      Ex: Marea 2.4 JTD 2000
      Ex: Brava 1.6 1997
      Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=1513Човекът обаче е в Лондон, което може би обяснява нещата.P.S. Съжалявам, ако постването на линк към друг форум се счита за неправилно.

Коментар

http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/обаче не мога да ти кажа това общо за Европа ли е, или за само за UK
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

По принцип тези сервизни акции за точно определени партиди(знае се точния брой на колите). Явно ние сме имали късмет. При скорошната акция на Тойота на един познат му пратиха писмо лично, а не на лизингодателя.Според мен няма от какво да се притесняваш

Коментар

Sev, Vital, благодаря за бързия отговор. Вероятно наистина е така.

Коментар

Working...
              X