Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

да помогнем на Дидо/Immortal

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли дали може да се измисли вариант с обикновена рейка, да махнем таз хидравлика.Колата не се кара от жени, а и е леко спортна, така че по-твърдият волан може да е плюс.Ама не съм чувал за такава Делта (HPE) без хидравлика...

Коментар

Едва ли ще ти е в плюс, направи си колата както трябва. Малко си ми далеч иначе щях да те заведа при точния човек, прави ги като нови.Разбра ли от къде е проблема?

Коментар

Immortal написа:
        Някой знае ли дали може да се измисли вариант с обикновена рейка, да махнем таз хидравлика.Колата не се кара от жени, а и е леко спортна, така че по-твърдият волан може да е плюс.Ама не съм чувал за такава Делта (HPE) без хидравлика...
        Търси хидравличната помпа,която ти е по каталог.Не се занимавай с глупости.Най-вероятно помпата е пластинчата и е залепналя някоя пластинка.Няма друго обяснение.Трябвало е да послушаш Николай-Торнадо и да се прибереш без ремък.Сменяй помпата и ремъка и си 6!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Дидо хидравличните помпи са доста унифицирани струва ми се че може и от туинспарка на Алфа да ползваш. за 100 тина лв. втора ръка може и да намериш, при нас има едни момчета които се занимават с ремонт на помпи и рейки в краен случай.

Коментар

Immortal написа:
            Тея гимнастики са препоръчителни само за шампиони по канадска борба

Коментар

П.П. Защо изобщо не се сетих за списъка с телефони, който се намираше в джабката на Дедрата - и аз не мога да обясня.
              Е та от там ти взех номера за да ти звънна !!!!!!А и по телефона ти казах че заминавам за Бургас.Можеше да звъннеш -> Бургас - Ямбол - 1 бира път. Успех с помпата и търси в Ланча форума май имаше 1 делта с тоя мотор на части.
              http://karate-bg.com
              Пътна помощ в София

Коментар

Working...
              X