Аз бях първи!1. /////2. kik73bg3. ogi28b
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
да помогнем на Дидо/Immortal
Collapse
X
-
Много е късно иначе ще му звънна .Ще чакам да се обади.Пратих му лично с телефони да звънне.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Колеги, благодаря на всички, които откликнаха, както и на колегите, които ми се обадиха по телефона с ценна информация.Утре сутрин ще видя колата първо на този канал. СПоред ситуацията ще видим какво ще правим - или ще я оправям сам (ако е маркуч), или ще я караме в сервиз. Не е чак такъв голям проблем, просто не ми се ще да прецакаме нещо скъпо заради един маркуч. Но засега не знам дали е маркуч, макар че с Емо Феникса обсъдихме всички варианти, и при наличните признаци май е маркуч високо налягане. Помпата изглежда суха, от рейката няма да тече толкова обилно...но няма как да се навра отдолу да огледам, а отгоре е просто невъзможно да се види каквото и да било.Четох за колега, който е карал няколко месеца без маркучи по хидравликата, и след като ги е сложил, напълнил с течност и хидравликата си тръгнала без проблем... Други казват, че помпата може да затегне, евентуално да се скъса и ремъка, и тогава вече става интересно... ако е на средата на магистралата.Утре ще разберем Благодаря още веднъж на всички, които по един или друг начин се опитват да помогнат.Торнадо - не става тая работа със сваляне на ремъка, щото на този двигател същия ремък върти и водната помпа. Поне така излиза на е-ПЕРа.
Коментар
-
А аз да питам защо я има темата за телефони за взаимна помощ във всички градове в страната? Нали точно затова е направена? Чак се ядосвам, защото за Пловдив има поне 30 телефона! И аз сега виждам темата! А с Дидо се познаваме още от първия форум! И канал имам и човек, който разбира имам и инструменти имам! И вино и ракия имам! Срамота!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Да, и аз се чудя защо ли поддържаме и WAP версия на списъка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Днес закарахме Ланчата на сервиз, но съжеление проблема се оказа доста голям от към (разглобяване) и щеше да отнеме доста време!Дидо реши да закара колата до Ямбол, въоражен с масло в колата за доливане по път!Абе той ще си напише какво е станало....п.п Това въпрос към мен ли беше?donnna написа:и що от петък чак сега ???ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:Днес закарахме Ланчата на сервиз, но съжеление проблема се оказа доста голям от към (разглобяване) и щеше да отнеме доста време!Дидо реши да закара колата до Ямбол, въоражен с масло в колата за доливане по път!Абе той ще си напише какво е станало....п.п Това въпрос към мен ли беше?donnna написа:и що от петък чак сега ???Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
J T D написа:Абе той ще си напише какво е станало....
Коментар
-
Immortal написа:Махнахме ремъка, и тъй като не бях 100% сигурен дали водната помпа се задвижва от този ремък, или от агренажа, решихме да пробваме. Поработи колата малко на място, температурата нормална, не се покачва. Тръгнахме и се прибрахме благополучно, без повече произшествия, на акумулатор.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар