Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

да помогнем на Дидо/Immortal

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да помогнем на Дидо/Immortal

здравейте, Дидо е закъсал с Делтата(1.8, 16V) в Пловдив. Накратко: губи много бързо хидравлична течност някъде върху изпускателните колектори и за да не се доповреди колата/помпата заради някоя дреболия, се надяват някой да услужи с канал или да каже къде има канал където да погледнат колата отдолу, понеже е много ниска и не може да се огледа отдолу ей така на пътя. Ходили са в някакъв сервиз където са им обяснили, че имат много работа и нямат време за тях. Та ако някой може да ги заведе в доверен сервиз, където да им обърнат внимание или поне да им услужи с канал те да си погледнат колата ще сме благодарни.Мерси от сега. телефона му е: 0878839615 - Дидо
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Лошо ,много лошо...ако можеш щях да помогна!!!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

В Пловдив съм до утре. Проблемът е - заради скъсан маркуч или семеринг на рейката да не направим по-голяма поразия... Колата сега е без хидравлична течност...докато имаше, явно тече някъде върху колектори или ауспух, и дига невъобразим пушек, който влиза и в купето отвсякъде... не знам дали не е токсичен. А и колата като се движи с масло, все едно е с пожар на борда . Без масло хидравлично няма проблем, но вероятно ще се скапе помпата, а и кой знае какви други поразии могат да се случат...Аз всъщност съм с Дедрата в Пловдив, и крайното решение е да я издърпаме до Ямбол, но не е много желателно, предвид големите жеги, натоварения трафик и факта, че трябва да сваляме на Делтата предната броня, за да я дърпаме (пусти тунинги ).Идеята е, ако е лесноотстранима повредата, да я направим в Пловдив - в някой сервиз или частен гараж. Помагайте.И тоз двигател са го наблъскали такам че нищо не може да се види отгоре. Дано отдолу да може... (183.А1.000)

Коментар

Айде, бе колеги! Трябва ли аз да тръгвам от Варна да помагам? От петъка е колата там! Ако е рейката - имам от типо. Но по-скоро си мисля, че е маркуч.

Коментар

Айде колеги, поне дайте идеи къде да отиде колегата. Колко пъти ни е помагал?

Коментар

пловдивчани,излагате майни,излагате се мнооого
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Дано да има колеги които да помогнат.....Аз също мисля че може да е маркуч, не познавам дедрите но имах такъв случаи с един форд, изведнъж останах без хидравлика по време на движение точно на първия завои при навлизане в населено място. Оказа се спукан маркуч за маслото където се връща в казанчето. Там няма високо налягане и го оправихме като срязахме маркуча и го снадихме с тръбичка и две скоби. Моят съвет е да налеят масло ( на приста е евтино мисля около 3лв . литъра) и да се види ако може от къде тече. Успех.п.с. Този същия форд за които говоря го карах около 60км. без масло и нямаше проблем след това......

Коментар

аз утре съм свободен ако мога да помогна с нещо

Коментар

баси написах 20 реда ама без нет заминавам рано сутринта но ще помогна с каквото мога тази вечерзнам къде има канал имам и някой друг инструмент.пишете на лично за да дам номер и да се разберемП.П. - ще чакам в форумаП.П. 2 - Чухме се с колегата Imortal - аз съм Радо
                  http://karate-bg.com
                  Пътна помощ в София

Коментар

Дидо сваляй ремъка който задвижва хидравличната помпа и се прибирай на самоход без излишни консуматори на ток.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не знам какво още задвижва този ремък. Ако е само хидравликата - става.

Коментар

Аз се свързах с колегата преди 30-40 минути и го упътих за канал където може да я погледне утре,аконе се оправи има и друга опция,ние се разбрахме!
                        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Сервиз на Динекспрез на: КУКЛЕНСКО ШОСЕ!!!!! Не на Пещерско...има огромна разлика!Шефа им се казва:Петър Кирев тел:сл.032692969 ; моб.0889801599Аз лично си правя колата при него и съм много доволен, защото винаги е много отзивчив и знае какво прави!Друг сервиз има:от гара Филипово ,по булевард Руски, по посока към центъра. След светофара при сградата на Пещерска продължаваш направо към центъра и на първата пряка в дясно завиваш. Там има два сервиза ,но аз ползвам услугите на втория по -малък,но много къдърен сервиз Шефа там е Владо Кютов с тел: сл.032607385; моб.0888968020.И този е много читав ,там винаги са се справяли с проблемите на Пежото.Канал има зад двете клетки на автомивката срущу Бриколаж. Канала е техен, на мивката, и спокойно биха ти го предоставили!!!!Лошото е ,че моя съпорт стига до толкова...нямам личен канал или пък технически познания за съдействие,успех!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Дидо чак сега сядам на компа .Ако мога с нещо да ти помогна само казвай.Ако трябва да се купува нещо и да се идва казвай да продухам дюзите на Муца Very Happy .Имам инструменти и крикове така че ако се наложи кажи и кацам
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Нещо екскурзия до Пловдив? В тая тема ли се записваме?1. kik73bg2. ogi28bМога да донеса гаечни ключове, отвертки, чук от 5 кг, свински опашки, 2 бутилки ракия, кисели краставички от миналата година и половин торба теракол ЦМ11. Immortal-е, само свиркай, и вече сме на Костенец...

Коментар

Working...
                              X