Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с лаптоп IBM t40

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с лаптоп IBM t40

Здравейте.Имам лаптоп IBM t40 и до днес си работеше без никакви пролеми,но след като ресетнах биоса на дефолт ( защо и аз незнам )се получи следния фал ERROR 1802 unauthorizet network card is plugged in - Power off and remove the mini network card.Оказа се че това е WI-FI модула и никакви настройки в биоса не помагат за отстраняването на проблема.При физическото отстраняване на модула лаптопа тръгва и зарежда ОС.Моля ако някой има някакви идеи как да реша този проблем да сподели.
    HONDA I-VTEC

По-долу е дадена връзка към решението.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Проблем с лаптоп IBM t40

http://www.command-tab.com/2006/02/2...802-error-fix/Не съм го пробвал, нямам такъв компютър, просто реших да потърся вместо теб

Коментар

tomny написа:
        http://www.command-tab.com/2006/02/2...802-error-fix/Не съм го пробвал, нямам такъв компютър, просто реших да потърся вместо теб
        Това ще върши работа - съвсем бях изключил, че IBM си правеха такива защити за да се ползват само мрежови карти тяхно производство. СТОК мрежовата карта за този лаптоп има някои недомислици с връзването към WEP/WPA/WPA2 криптирани мрежи и явно за това е била сменена или ... просто е бил без и е добавена.В текста пише, че промяната не е постоянна, а се премахва с "ресет" на биоса - т.е. това, което колегата пуснал темата е направил. Има описано на английски език как да се създадат бутващи имиджи на CD или Флопи. Има ги и самите имиджи, които трябва да се ънзипнат и след това запишат с подходящият софтуер. Ако нещо е нужна помощ по превода - насреща сме
        Steliyan's Life!

Коментар

Благодаря на всички отзовали се :D
          HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
            Благодаря на всички отзовали се :D
            Справи ли се?
            Steliyan's Life!

Коментар

Справих се, благодаря още веднъж на всички.Сега ми остана само да му завия една шепа винтчета :D Амма пък и тия от IBM направо ми скриха топката с тяхните защити.Женшен в понеделник пътувам към Варна мога да почерпя ако си свободен.
              HONDA I-VTEC

Коментар

tomny написа:
                Голямо благодаря и на теб , нямах възможност да потърся в гугъл пишех от телефона си .
                HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                  tomny написа:
                  Голямо благодаря и на теб , нямах възможност да потърся в гугъл пишех от телефона си .
                  Съвсем различно от темата,тоя VTEC как върви,нямам думи.
                  Marea HLX 147ps

Коментар

Todor_Gagovski написа:

Коментар

Gofi написа:
                      Todor_Gagovski написа:
                      tomny написа:
                      Съвсем различно от темата,тоя VTEC как върви,нямам думи.
                      Не само върви ами и малко гори :D
                      HONDA I-VTEC

Коментар

IBM T40

Здравеите някои би ли ми казал какво се прави със бутваштиа диск че не знам как да си оправа лаптопа И ас имам съштиа проблем

Коментар

Re: IBM T40

mites написа:
                          Здравеите някои би ли ми казал какво се прави със бутваштиа диск че не знам как да си оправа лаптопа И ас имам съштиа проблем
                          Очевидно е, че имаш и друг, много по-голям проблем.Ама няма да ти кажа какъв.

Коментар

Re: IBM T40

Immortal написа:
                            mites написа:
                            Очевидно е, че имаш и друг, много по-голям проблем.Ама няма да ти кажа какъв.
                            И то не е един,а няколко...Тая тема я заключвам.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                            X