Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джипка до 5000лв. Дайте идеи? :)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #91
    @VladimСигурен съм дотолкова, доколкото може да се вярва на написаното в документите на автомобила и на декоративния надпис на задния капак. Не помня дали на самия двигател имаше някакъв декоративен надпис, но като снимам поне визуално ще можеш да направиш сравнение с твоя. Само да се прибера и джипа да е в града.Джипа беше купен от официалното представителство тогава. Отчитам и факта, че беше оборудван фабрично с доста повече "екстри" от базовия модел, като хромови ролбар и ... не знам как се казват ... прагове или степенки. Пак тръби, но до праговете. Имаше ролбар и отзад, резервната гума беше в метална кутия, а не калъф. И имаше четири огромни Hella монтирани на предния ролбар. Джантите също бяха красиви, но не помня производителя.Възможно е да е бил някаква поръчка, от която клиента се е отказал, но навсякъде си пишеше, че двигателя е двулитров.Въобще, беше много красив автомобил, но за гледане. Или за бавничко каране. Като слон беше.В кал или на пресечен терен съм нямал възможност да я тествам, но на сняг не се представяше блестящо, сравнено с едно Чероки, от тези старите, ръбатите, един Land Rover и една проста УАЗ-ка. Не джипа, а от онези микробуси, които приличат на кутия от консерва. В интерес на истината, там където ние тримата "гъзари" се мъчихме да излезем от снега с тарикатлъци, УАЗ-ката мина все едно няма нищо.И сега се сещам, мисля че по-горе беше писал нещо за предницата.Същата работа, разхлопа се отпред и така и не я оправиха. Не знам какво е било, но като караме да кажем със 100-120 км/ч и има неравност, гумите при "приземяването" не се оказваха на същата линия, а нанякъде. Не знам дали обяснявам добре, но беше много изнервящо. Предницата тръгваше нанякъде и трябваше да си съсредоточен и да очакваш това, за да не стане беля. Предполагам, че си представяш какво би станало, ако това е на заледен участък.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    Коментар


      #92
      Понеже Малоун спомена за нрава на Фронтера, ще разкажа за едно свое впечатление (без никакви лоши чувства към марката или модела, Владиме :D )Карам си аз София-Русе и по едно време (мисля, че след Луковит беше) настигам по баир нагоре една Фронтера, на чийто г.з с червени букви пише Sport. И някак си спортно тя лети с 60-70 км/ч. Събрах сили и я изпреварих Прехвърлихме баира и тръгнахме надолу. И както си карам с обичайните 110 км/ч, гледам спортистът се изсипва покрай мен и ме изпреварва с къде 130-140. Обаче... идва нов баир и спортът отново с 70 км/ч. Пак го изпреварих и пак по надолнището онзи тръгва да ме изпреварва Дадох газ и карах известно време по-бързо за да се отдалеча...
      She was only a whisky maker but he loved her still.

      Коментар


        #93
        Аз пък от август месец има КИА и за сега съм много доволен от него. Возията е почни като на амтомобил , чудесен климатик а сега и чудесно парно в студеното време.Водя си от самото начало стриктно колко литра нафта наливам и за изминатите 3000 км ми дава 7л на сто км. За 6000 лв като цена си заслужава парите .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

        Коментар


          #94
          snake написа:
          Честито! Щом е опел, изборът ти е добър :D !
          Това изказване и аз ще го подкрепя.

          Коментар

          Working...
          X