Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джипка до 5000лв. Дайте идеи? :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    ...Много е трудно да се сетиш.
    Естествено, че не е трудно, но според мен не е най-малкото обективно.

Коментар

Някога карах Москвич 412,имам усещането и до ден днешен,че където съм минал с него,друга кола не може да мине,колега по горе Ви предложи Панда 4х4,също и колегата Жоро от Нюрнберг Ви дава добър съвет.Предлагам Ви Паджеро,но внос,ако е възможно от Австрия или Германия.
      Marea HLX 147ps

Коментар

+1 глас за Витара или Териос. Докъдето съм чувал, хората ги карат, а не ги ремонтират

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
          А този Териус не е ли прилично решение?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...104&f1=details
          Добре де... само на мен ли ми се струва, че с този мотор 1.3 и 4х4 ще трябва да го бутам по баирите?
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

kufeiko написа:
            +1 глас за Витара или Териос. Докъдето съм чувал, хората ги карат, а не ги ремонтират
            За Териос не знам, но има една Витара дето си е редовен абонат при баща ми Всеки месец по нещо се сменя, но и си е дъртичка де...
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Чудех се дали не е решение и някое от тея мини корейски/японски бусчета тесните, има и 4х4. Чувал съм че бая рибари ги ползват. Високи са, къса база и се катерят като кози.

Коментар

ls1 написа:
                Чудех се дали не е решение и някое от тея мини корейски/японски бусчета тесните, има и 4х4. Чувал съм че бая рибари ги ползват. Високи са, къса база и се катерят като кози.
                Ааа, високи - да, но не отдолу. Зарежи ги тях. Това последното Дайхатсу дори изглежда добре. Витарката обаче пише, че има климатик...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Vladim написа:
                  Тurbodieselcomby написа:
                  А този Териус не е ли прилично решение?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...104&f1=details
                  Добре де... само на мен ли ми се струва, че с този мотор 1.3 и 4х4 ще трябва да го бутам по баирите?
                  Ами не! По принцип няма да може да развие висока скорост, където трябват коне. Но това 1.3 все пак е 82 ли 86 коня. На тези мотори въртящият момент е свален в ниските обороти и с баирите проблем няма. Не знам точно на колко са но например на мойта Панда макс. въртящ мом. е на 2500об. Доста ниско за бензин, нали! Оттам идва и икономичността и ако не я напъваш излишно. Като цяло ми се струва добър избор!
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

jenshen73 написа:
                    ls1 написа:
                    Ааа, високи - да, но не отдолу. Зарежи ги тях. Това последното Дайхатсу дори изглежда добре. Витарката обаче пише, че има климатик...
                    Витарката обаче, с този автомат..................

Коментар

Колега Vladim, ако имаш път към Люлин точно на входа от Филиповци на ъгъла до първия блок от доста време се продава едно бяло Чероки, което не изглежда зле. Гледам, че в мобилето вървят до към 5000 лв макс.
                      преди - TIPO
                      сега - VOLVO XC60

Коментар

В по стръмните квартали и СОТове ползват Териус!На мен ми изглежда малко по-тесен вътре (гледано отвън).Масово от тези години са без клима!Чероки твърдо НЕ! Имал съм ’94 2.1 ТД и е по лесно да кажа какво не съм му ремонтирал! Продадох го на един адвокат който за около година му се наложи за втори път да ремонтира доста от нещата!
                        F31 BMW 320d

Коментар

JEEP са доста здрави машини. Да не кажа най-добрите джипове. Просто конкретния екземпляр е бил с проблеми. От към разход обаче, не са за завиждане!

Коментар

За тези цени Jeep-a ще е някой много стар модел, който ще харчи като ламя(независимо бензин/дизел), а за неизбежните ремонти ще трябва да се предвидят доста пари.

Коментар

Аз съветвам джипа да е с климатик. В днешно време липсата му е кофти компромис. Освен това гледай да е 4х4, че има разни 4х2 или както там се водят.

Коментар

ДАЙХАТСУ ТЕРИОС
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X