Mitsubishi Pajero е твоята кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джипка до 5000лв. Дайте идеи? :)
Collapse
X
-
ls1 написа:Как защо - щото човека иска джип.Един колега има CRV и онзи ден докато една група коментирахме моята дилема с джипката се изцепи, че Витара била по-лош джип от неговата кола... Забавлявахме се
А не искам такова, защото най-малкото ще му треперя за боята. А иначе колега @strajaro онзи Форд не изглежда зле, но не съм чувал никакви отзиви...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Дам... това е истината!Един колега има CRV и онзи ден докато една група коментирахме моята дилема с джипката се изцепи, че Витара била по-лош джип от неговата кола... Забавлявахме се
А не искам такова, защото най-малкото ще му треперя за боята. А иначе колега @strajaro онзи Форд не изглежда зле, но не съм чувал никакви отзиви...
А за Форда/Нисана най-добре хвърли едно око в офроуд форума , тук има и тема за газ http://www.offroad-bulgaria.com/show...B3%D0%B0%D0%B7
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Vladim написа:ls1 написа:Как защо - щото човека иска джип.Един колега има CRV и онзи ден докато една група коментирахме моята дилема с джипката се изцепи, че Витара била по-лош джип от неговата кола... Забавлявахме се
Не ти препоръчвам ЦРВ само защото не се вписва в цената която си склонен да платиш. Иначе за тва пътче дето ми показваш нямаш никви ядове с ЦРВ ни зиме ни лете
Подръжката на колата не е по скъпа от на едно браво, дори мога да кажа обратното, да не споменавам факта че може би се налага да се подържа поне 10 пъти по малко
Като за паркетен джип без претенции и излишни лостове за бързи бавни предни задни и тем подобни си е перфект
Не казвам че може да се равнява с машините създадени за истински офроуд но на теб такава не ти трябва. А че е наи красив спор няма
Иначе ето да се позабавлявате
http://www.youtube.com/watch?v=Um2Ew...eature=related
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Прав е бил човека ама що сте се забавлявали не разбрах , не е единствения дето е минал от Витара на ЦРВ и да твърди подобни неща...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар