Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам полет в 6.30 сутринта помогнете как да се придвижа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам полет в 6.30 сутринта помогнете как да се придвижа

та на 29 в 6.30 имам полет и незнам как да се придвижа освен с такси в софето (понеже е много рано сутринта ) моля посъветвайте ме на терминал 1 ще заминавам

И аз съм в подобна дилема и май ще отида с колата до София и ще я оставя на паркинга на Терминал 1, ще ми струва 50лв за 7 дни, поне няма да се занимавам с таксита и тн. и тн.

Коментар

coolboby написа:
      И аз съм в подобна дилема и май ще отида с колата до София и ще я оставя на паркинга на Терминал 1, ще ми струва 50лв за 7 дни, поне няма да се занимавам с таксита и тн. и тн.
      е да ама аз трябва да я оставя колата за 3 месеца

Коментар

Кога ще пристигнеш в София и евентуално къде ще отседнеш?Автобус 84 пътува до летището по маршрута Ректорат СУ - Терминал 1, като в делници първият курс е в 4.30 сутринта.Можеш да го хванеш от спирката на Орлов мост, както и надолу по Цариградско шосе.Погледни тук по-конкретно: http://sched.skgt-bg.com/test/wwwroot/index.php.
        Fiat Punto HGT '01

Коментар

Колега, варианта е такси. Багажа ще е трудно да го мъкнеш по автобусите Колега извинявай, че ти ползвам темата, но ако отворя подобна тема така или иначе ще ги слеят в една.Търся максимално близо денонощен охраняем паркинг до Терминал 1. Както казах 50лв са излишни за паркинг, но накрая ще я оставя там, ако няма къде другаде на близо да я оставя.

Коментар

какъв е проблемът да хванеш такси? Последно пътувах в началото на май, от автогарата до летището ми взеха 8.50. на връщане беше 7.30.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Такситата се движат денонощно, колега! Ако имаш някакви притеснения поръчай таксито още от вечерта! Макар, че в София... фирми за таксита да искаш...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

coolboby кога заминаваш?

Коментар

19-ти Юни събота Сега кажи, че с тебе ще пътувам

Коментар

не но може да оставиш колата пред моя блок и да те метна с мойта. близко съм до аерогарата- в Дружба

Коментар

Vladim написа:
                      Такситата се движат денонощно, колега! Ако имаш някакви притеснения поръчай таксито още от вечерта! Макар, че в София... фирми за таксита да искаш...
                      Но само внимавай с тарифите че да не прежалиш 50 лева.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

rosi написа:
                        не но може да оставиш колата пред моя блок и да те метна с мойта. близко съм до аерогарата- в Дружба
                        Пред всеки блок мога да я оставя, но не мога да бъда на 100% сигурен, че нищо не може да и се случи.Иначе ти благодаря много

Коментар

с таз разлика че аз ще и мятам по едно оче

Коментар

Боби, обиждаш ме Разбираш ли какво искам да ти кажа... Малко вероятно е да съм извън София, още по-малко да съм зает по това време...

Коментар

Re: имам полет в 6.30 сутринта помогнете как да се придвижа

lubomm написа:
                              та на 29 в 6.30 имам полет и незнам как да се придвижа освен с такси в софето (понеже е много рано сутринта ) моля посъветвайте ме на терминал 1 ще заминавам
                              На стоп...мани ги тия таксита, изостанала работа..

Коментар

Working...
                              X