Re: имам полет в 6.30 сутринта помогнете как да се придвижа
lubomm написа:
та на 29 в 6.30 имам полет и незнам как да се придвижа освен с такси в софето (понеже е много рано сутринта ) моля посъветвайте ме на терминал 1 ще заминавам
Колега,за превоз мога да помогна, о6аче къде да оставиш колата на сигурно за 3 месеца - нямам идея.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Колега, понеже никой не казва нищо, поне да ти предложа - ако съм тук (което е много вероятно) - не мисля, че ще ми е проблем да те закарам. Трябва само да наближи датата (да остава примерно седмица), защото завися от фактори, които нямам толкова предварително да предвидя.
trace написа:
lubomm написа:
та на 29 в 6.30 имам полет и незнам как да се придвижа освен с такси в софето (понеже е много рано сутринта ) моля посъветвайте ме на терминал 1 ще заминавам
Колега,за превоз мога да помогна, о6аче къде да оставиш колата на сигурно за 3 месеца - нямам идея.
Той Любо има къде да я остави за тия 3 месеца - зора му е само в София как да стигне до летището За да няма недоразумения - колата му остава във Варненско.
Колега, по-евтини таксита от тези в София няма!!! Едва ли ще е повече от 10 лева от където и да тръгваш, още повече, че трябва да си на летището към 5:30, пък тогава няма грам движение по улиците
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
jenshen73 написа:
trace написа:
lubomm написа:
Той Любо има къде да я остави за тия 3 месеца - зора му е само в София как да стигне до летището За да няма недоразумения - колата му остава във Варненско.
Нека се обади два три дни преди пътуването. Поемам ангажимента да го закарам.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Хвани някой приятел да те закара до София със все багаж и с твоята кола и той ще я върне обратно във Варна.
900КМ при най-доброто попадение "маршрут" са равни на ... кажи речи 54 литра нафта, а това кажи речи за да не остане на нафтови изпарения и/или вода е ... 60 литра, при текуща цена от 2.23 са равни на точно 134лв. Автобус, влак, че и самолет с WizzAir ще му излезе в пъти по-евтино...Това математиката за нищо я нямате значи...
Хвани някой приятел да те закара до София със все багаж и с твоята кола и той ще я върне обратно във Варна.
900КМ при най-доброто попадение "маршрут" са равни на ... кажи речи 54 литра нафта, а това кажи речи за да не остане на нафтови изпарения и/или вода е ... 60 литра, при текуща цена от 2.23 са равни на точно 134лв. Автобус, влак, че и самолет с WizzAir ще му излезе в пъти по-евтино...Това математиката за нищо я нямате значи...
Аз ги сметнах около 1000км,както и да е,но колегата по скоро се притеснява колата къде ще остане,багажа,кинта за такси и так далше,колкото до математиката...................колко е произведението на вектор с число?
Извинете не бях влизал в нета три дена и затова не съм се включил в темата.Питането ми беше в този ранен час със какво мога да се придвижа . Големи благодарности на колегите които си предложиха услугите да ме закарат ,ама смятам че не е уместно за това да ги ангажирам .Аз получих отговори на моя въпрос ,Благодаря ви колеги
Не мога да ви разбера проблема и на двамата.Има начин да стигнете до София ,но нямате начин да стигнете до терминала.10-ки пъти съм карал колеги до София за полет къде с моята къде с друга кола.Карам ги изпращам ги и се прибирам обратно.Вие приятели нямате ли или пестите от към гориво?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Не мога да ви разбера проблема и на двамата.Има начин да стигнете до София ,но нямате начин да стигнете до терминала.10-ки пъти съм карал колеги до София за полет къде с моята къде с друга кола.Карам ги изпращам ги и се прибирам обратно.Вие приятели нямате ли или пестите от към гориво?
Ники, тука уеко се изказа... Приятели в София? Или приятели Варна-София?Конкретно с Любо днес уточнихме дилемата - ще тръгне с по-ранен автобус от Варна, а в София ще си извика/резервира фирмено такси, че тия на автогарата да не го дерат като Гергьовденско агне. Толкоз. Приятели-Приятели, ама в 4 да стана заради някой - баят приятел ще трябва да ми е.
Ники, тука уеко се изказа... Приятели в София? Или приятели Варна-София?Конкретно с Любо днес уточнихме дилемата - ще тръгне с по-ранен автобус от Варна, а в София ще си извика/резервира фирмено такси, че тия на автогарата да не го дерат като Гергьовденско агне. Толкоз. Приятели-Приятели, ама в 4 да стана заради някой - баят приятел ще трябва да ми е.
Нещо бъркаш автогарата във Варна с автогарата в София. Точно в София няма как да се нанижеш на някой, защото има само една компания, която спира пред автогарата (и пред летището) и има офис в нея, където не само ще ти извикат такси, ами и ще те придружат до колата, даже ще ти помогнат и с багажа. Все пак, за това са дадени очите на човек, като се качва в кое да е такси, да гледа какви са тарифите, не да се прави на тежкар и после да мига на парцали, като види сметката.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар