Откраднат фотоапарат: Panasonic Lumix DMC-TZ5Сериен номер: FN85B001781 или FN8SB001781 (не съм сигурен в ръкописа дали е 5 или S http://img263.imageshack.us/img263/2...3130229111.jpg по-скоро ми прилича на S)Фотоапарата е с 8GB карта памет и калъф черен на цвят със сиви ципове възнаграждение 100лв. или пък ако ми даде някаква информация ще съм му много благодарен и евентуално ако успея да си го върна ще почерпя подобаващо :beer
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднат фотоапарат: Panasonic Lumix DMC-TZ5
Collapse
Заключена тема
X
X
-
..
ele написа:Моите саболезнования, но по-добре е да го забравиш и да си купиш нов - едва ли ще се намери. Но ако не те мързи - може да обиколиш заложните къщи или да погледнеш в онлайн аукционите, но не мисля, че ще има резултат.
Коментар
-
Red Storm написа:8S е.Означава,че е произведен септември,2008.Да се надяваме,че ще се развали и ще потърсят сервиз...Или ще искат да си купят зарядно или батерия.
Коментар
-
bobynfs написа:Red Storm написа:8S е.Означава,че е произведен септември,2008.Да се надяваме,че ще се развали и ще потърсят сервиз...Или ще искат да си купят зарядно или батерия.
Коментар
-
liverpool235 написа:Това не го вярвах,че може да стане..Евалата на човека,че е звъннал!
Коментар
-
Не задължиха ли заложните къщи да изискват документ за произход? То, че сме крадливо племе - такова сме, но пък от изхода на тази ситуация съм много доволен и аз!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:Е добре де, преди да го наклюкариш в полицията, не може ли да го хванеш, и да го доведеш да някоя форумска среща, комфортно привързан в багажника? Щото тоя същия колко джанти е откраднал, и касетофони, и колата ми е одрал с пирон....jenshen73 написа:Не задължиха ли заложните къщи да изискват документ за произход? То, че сме крадливо племе - такова сме, но пък от изхода на тази ситуация съм много доволен и аз!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар