Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на кола от Германия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Закупуване на кола от Германия

В последните дни все повече започвам да се навивам да си отделя 5 хилки в края на лятото и да отида до Германия да си взема някаква италианка обаче чух вече няколко мои приятели да казват, че за тези пари кола няма да мога да взема той като на немците им давали 2500 евро, ако си предадат колата на вторичните и си купят нова.Което наистина ме озадачи.Някой има ли конкретни допирни точки с търговци на коли и знае ли как точно стоят нещата, защото ако информацията ми е вярна наистина за 2500 евро аз ще си купя само и единствено кола, която не е поддържана от собственика си според мен... а относно колата, която съм решил да купувам е Алфа 147 или 1.9JTD или 2.0TS.Дайте мнение и съвет.Благодаря предварително.

Здравей колега,Тези премии от по 2500 евро за употребявани автомобили свършиха началото на годината а и специално за тази кола няма значение защото едно от условията за въпросната премия беше колата да е произведена/регистрирана преди 1999г.Няма никакъв шанс да попаднеш в Германия на добре гледан екзембляр за парите които имаш (2500 евро),говоря за JTD или 2.0TS.Евентуално може да се намери добра такава но с по-малък мотор примерно 1.6 и т.н.Ако решиш да вземеш 1.6 то тогава мога да ти помогна.Познавам много добре пазара на употребявани коли в Германия и във Франция...с това се занимавам.Поздрави,Жоро
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
      Здравей колега,Тези премии от по 2500 евро за употребявани автомобили свършиха началото на годината а и специално за тази кола няма значение защото едно от условията за въпросната премия беше колата да е произведена/регистрирана преди 1999г.Няма никакъв шанс да попаднеш в Германия на добре гледан екзембляр за парите които имаш (2500 евро),говоря за JTD или 2.0TS.Евентуално може да се намери добра такава но с по-малък мотор примерно 1.6 и т.н.Ако решиш да вземеш 1.6 то тогава мога да ти помогна.Познавам много добре пазара на употребявани коли в Германия и във Франция...с това се занимавам.Поздрави,Жоро
      Благодаря ти за инфото Жоро.Ами аз конкретно търся такава кола в тези разновидности на мотор.А по принцип ти какво имаш предвид като казваш добре гледан екземпляр?Аз не очаквам като отида да си взема кола и да почна да я карам.Според мен най-малкото ще трябва елементарното обслужване и задължително нови гуми.Разглеждам обявите в мобиле.де и там има доста такива алфи на цена до 3000 евро, а до колкото знам, ако отидеш с парите 300 евро сваляш без проблем от цената, поне така съм чувал.По принцип нямам опит с тези покупкопродажби и затова се опитвам да обменя опит с повечко хора.Благодаря ти още веднъж за компетентното мнение.Поздрави,Владо

Коментар

Working...
      X