В последните дни все повече започвам да се навивам да си отделя 5 хилки в края на лятото и да отида до Германия да си взема някаква италианка обаче чух вече няколко мои приятели да казват, че за тези пари кола няма да мога да взема той като на немците им давали 2500 евро, ако си предадат колата на вторичните и си купят нова.Което наистина ме озадачи.Някой има ли конкретни допирни точки с търговци на коли и знае ли как точно стоят нещата, защото ако информацията ми е вярна наистина за 2500 евро аз ще си купя само и единствено кола, която не е поддържана от собственика си според мен... а относно колата, която съм решил да купувам е Алфа 147 или 1.9JTD или 2.0TS.Дайте мнение и съвет.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на кола от Германия
Collapse
X
-
Здравей колега,Тези премии от по 2500 евро за употребявани автомобили свършиха началото на годината а и специално за тази кола няма значение защото едно от условията за въпросната премия беше колата да е произведена/регистрирана преди 1999г.Няма никакъв шанс да попаднеш в Германия на добре гледан екзембляр за парите които имаш (2500 евро),говоря за JTD или 2.0TS.Евентуално може да се намери добра такава но с по-малък мотор примерно 1.6 и т.н.Ако решиш да вземеш 1.6 то тогава мога да ти помогна.Познавам много добре пазара на употребявани коли в Германия и във Франция...с това се занимавам.Поздрави,ЖороFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
_жоро_ написа:Здравей колега,Тези премии от по 2500 евро за употребявани автомобили свършиха началото на годината а и специално за тази кола няма значение защото едно от условията за въпросната премия беше колата да е произведена/регистрирана преди 1999г.Няма никакъв шанс да попаднеш в Германия на добре гледан екзембляр за парите които имаш (2500 евро),говоря за JTD или 2.0TS.Евентуално може да се намери добра такава но с по-малък мотор примерно 1.6 и т.н.Ако решиш да вземеш 1.6 то тогава мога да ти помогна.Познавам много добре пазара на употребявани коли в Германия и във Франция...с това се занимавам.Поздрави,Жоро
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар