Значи проблема ми е следния: имам тази нокия и искам да отварям текстови документи, но вътре в тях има .гиф картинки, поради тази причина вградения офис не ми върши работа и ми се налага да конвертирам в пдф формат. Обаче пдф става доста голям документа и не всички мога да ги отварям. Дайте ми идея какъв безплатен софт да ползвам, за да мога или да отварям по-големите документи в пдф, или пък да ги конвертирам вместо в пдф в нещо друго и да не стават толкова големи, а .гиф картинките да се отварят. Друг вариант е евентуално упгрейд до нов Адобе рийдър за симбиан, обаче ми се струва, че пак не отварят толкова големи пдф /около 4-5 мб/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нокия Е51 и разчитане на документи
Collapse
X
-
варинта с разбиването на документа не става, напротив-обединявам много документи в един и стават около 90-100 стр с гифчета на тях. гифовете ги разтеглям на ръка нарочно- защото като са малки и акробата доближава текста, но гифа си седи малък и това е голям проблем. тряба ми формат, който ще елиминира тези проблеми....дали няма начин да подкарам уърда да чете гифовете?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар